Gece gece bi şuursuz yüzünden sinir küpü oldum. Ünlü ve pahalı bir markanın 210tl olan tişörtünü 70tlden satıyorum. Max 3 kere giydim ama desenini sevmemeye başladım. O yüzden satıyorum. Tek bir mandal izi bile yok üstünde, rengi capcanlı vs. Ben de 2 tişört vardı. Ayrı ayrı satıyordum.
Bi kadın, ikisini 70e ver dedi. Adeti 35 lira olacak yani. Dedim ki, orjinal fiyatlarına bakın sonra siz 35e satar mısınız düşünün, dedim. O da, zaten senin de etiketin vardı dimi ben orjinalinin fiyatlarını bilyiorum zaten. Senin 2. el fiyatlarından haberin yok diye beni azarladı.
Hiç kimse 50 liranın altında satmıyor o tişörtü. Etiketi yok ama marka tişörtlerine markanın damgasını basıyor ve fotoğraflarda gösterdim. Hiçbir sorunu olmadığı da fotoğraflarda açık. Hem parası yok hem indirim yapmıyorum diye gece gece azarladı beni. Bu ne şuursuzluk ya. Oldu paşam orjinali 210tl ben zaten 70e koymuşum. Hala 35e vermedim diye azarlıyor
Ben de dedim üslüba bak. senin yaşın kaç. normal fiyatının çok çok altına koymuşum bi de indirim yapmadım diye utanmadan beni azarlıyorsun. kavga çıkarıyorsun. paran yoksa ne yazıyosun. dedim çöpten alışveriş yap orada bedava. engelledim. şimdi sapık, gitmiş fake hesaptan bana hakaret ediyor. sen git çöpe aç karnın doysun diyor. bu neyin kafası ya?