0 oy
2,561 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar 11 haftalık gebeyim ama bundan öz annemin  bile haberi yok . Sebebiyse vereceği tepkiler. Daha ilk gebeliğim ama vereceği tepkiler çok can sıkıcı ve huzur bozucu. Tepkisini kız kardeşim ilk çocuğuna hamileyken ona verdiği tepkiden biliyorum. Sevineceği yerde aferin iyi ... Yedn. Ona bu tepkiyi verince ilerde benim cocugum olursa bana ne tepki verir nasıl söylerim diye korktum hep. Neyse gün geldi bende evlendim ve ilk gebeliğim geçen Tl de konuştuk gece mide bulantısından uyumadm dedm hayırdır yoksa hamile misin iyi halt ettin aferin dedi. Bunun neyi halt yada çok kötü bişeymiş gibi yoksa hamile misin ? Yoksa nedir yani. O öyle deyince hamilelik psikolojisi ile çok kötü ağlamaklı olup  yok deyip inkar ettim. Sonra aradan kaç gün geçti yan komşum yemek getirdi sağolsun.. bundan anneme  bahsettim  yemek getirdi sağolsun diye hayırdır dedi doğum mu yaptın da yemek getirdi. Ne alaka kadın yemek yapmış bi tabakta bana getirip insanlık etmiş dedm. Yok dedi insan ya hamile kadına yemek götürür kokudan rahatsız olur yapamaz diye yada doğum yapmış kadına verir dedi. Hiç biri de değil dedm. Görecez dedi yakın da çıkar kokusu . İyi halt ettin kızım dedi . O öyle deyince gerçekten çok kötü oldum görelim anne dedim. Bu ilk heyecanımı annemle paylaşamadım o hevesi bırakmadı bende. Şuan annem hariç kaynana tarafı herkes biliyor. Onun tavrı bu olunca hiç söyleme meyi düşünüyorum. Karnım çıkınca kendi görüp kendi anlasın . Yanlış mı düşünüyorum acaba ne yapmalıyım söylemeli miyim yoksa kendi mi anlasın

42 Cevaplar

0 oy
(1 puan) tarafından

Seni öyle güzel anlıyorum ki bende 2. Gebeliğim ilkinde 6 ay konuşmadı benimle laflar sözler vs şimdi 2. Ye hamileyim daha 3 gün oldu öğreneli aglamktan canım çıktı hala konuşmuyor benimle sen annemisin sen insan mısın çocuk kolay birşey mi sen ne yapıyorsun ne olsun istiyorsun iyi halt ettin vs vs o kadar kötüyüm ki Allah şuan canımı alsa çocuğumu düşünürüm sadece eşimi çok severler rızası olmayan bir evlilik değil bilmiyorum niye kendimi yedim bitirdim 3 günde 5 kg verdim 🥺kendime acıyorum…

(4,727 puan) tarafından

Eski post kadın hesabını bile kapatmış 

Senin adına üzüldüm bir anne böyle tepki vermemeli sevinmesi lazım aslında torunu oluyor diye boşver seni torunlarını kaybeder çok çok sen çocuklarını düşün herşey güzel olsun ❣️

-Reklam-
0 oy
(672 puan) tarafından

Allahim daha neler okuyacagiz bu platformda boyle annelikmi olur.evliyim helalimden hamileyim bunun nesi halt.ben olsam madem hamileliklerimiz halt yemek olarak goruyorsun peki sen neden dogurdun bizi derdim

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 77 göst.
+2 oy
18 cevap 595 göst.
4 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 265 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyegoleli0909 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 390 göst.
10 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cemile07900 (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,423 soru

24,263,065 cevap

341,613 kullanıcı

...