0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,500 puan) tarafından
Ay sinirlerim çok bozuldu ya. Eşimin dayısının kızı ve geliniyle karşılaştık pazarda dolaniyolardi arabaları bozulmuş tamircideymis arabaları. Gelin elinizde poşetlerle dolaşmayın bize çıkalım dedikm çıktık ilk defa gelişleri evime 1.5 yıl olcak nerdeyse. Evi gezmek istediler. Biz iki kişi olduğumuz için salon ve oturma odasıni yakmıyoruz.  Kuzey cephe ve hiç ısınmıyor. Yatak odası mutfak banyo kolidoru yakıyoruz ve bize yetiyo zaten TV yatak odasında falan neyse yediler içtiler çay kahve yaptım. Memnun memnun gittiler. Gider gitmez kayınbabamı aramış dayısının oğlu eee M.(eşimin ismi)'larin evi çok sogukmus nasıl oturuyolar o evde yanına alsana. Neymiş keşke gitmeselermis evde durcaklarina dışarda dursalarmis usumezlermis. Ya ev o kadar soğuk değil 4 petek 60'da yakıyoruz. Bide havalar o kadar soğuk değildi. Ya sen bı erkek olarak ne demeye kayınbabamı ariyosun çok sinir oldum. Bu bildiğiniz arkasından konuşmak ya insanın. Babam zaten hiç hazetmez onlardan. Birinin açığını bulsakta laf soksak diye bakiyolar. Bilseydim hiç gelin çıkalım demezdim. Keşke de demeseydim ya. Ben çok yumuşak biriyim hayır diyemem. Ama cidden bu olay çok canımı sıktı. Arama nasıl mesafe koyabilirim. Zaten bı yerde görsem sadece merhabalasiriz ama o kadar kızgınım ki merhaba bile demek istemiyorum.

7 Cevaplar

0 oy
(5,381 puan) tarafından
Bir merhaba bile deme zaten canım onlar insanliktan nasibini almamis mahlukatlar sen canini sıkma sen dohgru olani yapmissin ama eşşek ne anlar hoşlaftan
-Reklam-
0 oy
(7,624 puan) tarafından
Kötü konusmak istemiyorum ama böyle  i t leri evine almak kardeşim bosver ya
0 oy
tarafından
Görmezden gel canım, yiyip içip gider gitmez dedikodu yapmışlar çok ayıp
0 oy
(988 puan) tarafından
İyilik yaramaz böylelerine 
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Nankörlük bu başkada bişy değil bi lokma yesen bile vicdanın nasıl kabul ediyor arkadan konuşmayı hayır yani hiç açmazsın onlara ne? Ben olsam Allahın slm vermem anlasınlar kimse s. a. l. a. k değil
0 oy
tarafından
Eee canım göre göre geliyoruz. yavaş yavaş tanıyoruz..
0 oy
(21,293 puan) tarafından
Boşver kendilerine baksın onlar. İnsanlar ne merakli milletin düzenine karışmaya. Sen gördün mü merabani de tmm bitti boşver gerisini

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 422 göst.
24 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Afra (136 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 529 göst.
0 oy
8 cevap 380 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,883 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 518 göst.

Kategoriler