Aslında kaynanamı seviyorum ama evde 3 görünce var en büyüğü benimle yaşıt onlar olmasa ben geçinirim kaynanala ama artık çok yoruldum üzülen ben oluyorum eşime yansityorum aramız hep onlar yüzünden açılıyor ben de mi bir sorun var bilmiyorum ısınamadım bir türlü her kaynanamlara gittiğimde gorumcem LAF sokuyor bana hem yemeğe çağırıyorlar hemde yemeği bana sorup e şunu yapalım dediğimde o pahalı bu pahalı sanli paraları yok gorumcem de ev de ne varsa onu yapalım falan diyor o zaman bana niye soruyorsunuz pazar günleri de hep çağırırlar ben gitmek istemem dün de plan yaptık sabahtan bebegimizde alıp avm ye gidicez oynatalim diye arıyor beni kayinpdr hazırla emiri gotircem bize diyo meğersem eşimle konuşmuşlar o da bisey dememiş ben de baya bir tepki verdim planımız var di niye demedin diye sonra geldi ama vermedik biz getiririz dedik iste gittik onlara benim için şey diyolar 8 yasinda gorumcem var babasıyla o bu kadın bırakmadı seni alalım vermedi falan bizde çocuğu onlara bırakalım gezelim madem dedik ben öyle soylicektim eşimde işimiz var ayseyle dedi eve geldiğimizde kaynanam madem gezcektiniz söyleseydiniz dedi oğluna şöyle bana niye söylüyon eşimde tutturmuş bize gelin niye gelmiyonuz muhabbetlerine hemen kaynanamda salı günü geliriz dedi eve gittik ben de eşimle kavga ettim bugün daha görüştük salı ne alaka sürekli görüşmek istiyorlar geçen hafta da aynı şeyi yaptılar sanki bütün hayatım onlar benim de ailem var çevrem var off böyle tepki verince de eşim küstü bana napcagimi şaşırdım onlar resmen gözümde kararmış kocamda farketti ama istemiyorum da böyle olmasını