0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya kaynanamla konustuk kayinbabam yatak dosek yatiyor hasta dedi bende esime herkes askerden kardesin geldi onlardan belki virus kapti misafirlerden dedim sonra kucuk kiz kardesimle konusuyordum kayinbabam belki virus olabilir hali yok hasta yatiyor dedim adamin zoruna gitmis bu kelimem ailem hakkinda herseyi soyleyen adam benim arkamdan yedi yirmi dort konusan insanlara belki virus kapmis dedim ya tartisti benle ailesi benim hakkimda onla konusunca sesi cikmaz ben en ufak bisey soyluyeyim dag eder vurmaya kalkar bu adamdan srtik nefret ettim

1 cevap

0 oy
tarafından
Canım eşinin babası sonuçta moreli bozuk canı sıkkın olabilir.Tartışmayı gerektirecek birşey yok hele şidetti asla yanlız sende anlayışla karşıla bende bu tür durumları ailemle paylaşırken eşimin yanında paylaşmıyorum ki hem herşeyi ailesine söylüyor demesin hemde onun yanında konuşup hatırlatıp üzmemek için ..
tarafından
Yok canim zerre uzulmedi babasini aramadi bile o hep ailesiyle ilgili tek kelime etmemi istemiyor o benim ailem konusunda herseyi arastirsin ama ben soyleyince basliyor halaretleri bide mutfakta soyledim duymus ama ailesi benim arkamdan surekli esime konusuyor adam birgun agzini acip karimla ne derdiniz var demiyor susuyor ama ben ufacik bisey soyluyeyim evde kiyamet kopuyor bosanmaya kadar goturuyor siddet uygulamaya kalkiyor gecen gun kapinin onune koydu
tarafından
Yapma ya,durum farklıymış desene,, canım seni kapının önüne koyacağına sen koy onu madem ayy nasıl sinirim bozuldu ya tüm soylediklerimi geri aldım lanet adam ya.
tarafından
Sorma kizim icin cekiyorum mecbur ailesoyle ilgili bisey demedim ben duydum diyor kardesimi aradim sana bisey dedim mi dedim yok dedi hala diyor sem dedin en son kapinin onune koydu sonra kapiyi acti tokat atti aldi iceri
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 319 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 467 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 443 göst.
0 oy
0 cevap 129 göst.
21 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Emirimherseyim (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,071 soru

24,424,649 cevap

351,813 kullanıcı

...