Kızlar kaynanam sürekli istekcilik yapıyor mesela nisanliydik evlerine geldi annemden bana poşetlik alin mi dedi evlendim annem bana yaprak bastı kim yaptı diyor annem dedim bana da yapar mı dedi ben ailemden evlendikten sonra bir şey istemeye çekiniyorum sürekli bir şeyler istiyor birilerinden. Ben hamileydim yemek zor yapiyom merkeze gittik dönüşte size gelecez ne pisiriyon dedi tarhana diyorum biz sevmeyiz diyor mercimek yapım o zaman dedim tamam diyor eşimle marketi geziyoz bişe istiyon mu diye soruyoz marketten ister saniyoz fıstıklı baklava alın gelin diyor evlenmisim bir aylık evliyim bana eltimin aldığı hediyeleri gösteriyor hiçbir doğum gününü anneler gününü es geçmez vs bende inadına ikisinde de bişe almadım. Böyle insan tipi ile nasıl başa çıkılır bilmiyorum. Bide ağzı o kadar yalancı ki çok yalan söylüyor tek başıma kendime baktım lohusaykeb bı tabak yemek bile istemedim açım yemek yapamadım dedim yapta getir demedim millete güya bana nazar değmesin diye ben baktım geline her gün gidip bakıyorum demiş bunu da bana söylüyor aşırı soğudum eskiden hep içime atardım ama artık çatır çatır konuşacam. Kek yapar götürürüm nasıl olmuş derim içi kuru der yemek yaparım yağlı der eşim de böyle ne yapsam eleştirir. eşim döverdi daha 11 aylık evliyim hamilelikte dövdü lohusa iken 5 kez dövdü annemlere geldim tedavi olacam dedi diye geri barisacam ki sanmıyorum adam olacağını sırf bebeğim için deniyorum bidaha olmazsa yine bebeğim için ayrilacam bu deliyle ömür geçmez deyipte. Bunlarla nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Yalancı anası sinir hastası oğlu. Biktirdilar evlenmek ne kötü bir şeymiş bekarligin gözünü sevim evliligimin en güzel hediyesi bebeğimiz oldu. Yalancı istekçi ve her haltı eleştiren insanlarla nasıl baş ederim çözüm önerilerinizi bekliyorum