0 oy
366 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (106 puan) tarafından
Kızlar ben eşimin ailesiyle aile apt kalıyoruz biz kendimiz ayrıyız yeme içme olarak. Ama kayınpederim ve eşimin amcası ortaklar. Bizim bi arabamız vardı ama eşimin babasıyla amcası eşimin adına almisti biz daha nişanliyken. Düğün zamanı başkasından istemisinler diyeymiş bide aile de büyüyor diye vs vs işte. Biz evlendik daha 1 sene olmadan eşimin kuzeni amcasının oğlu polis oldu . Arabayı aldı sadece bayramlarda getirdi bide benim doğumda getirdi 2hqfta kaldı o kadar. 4 yıl boyunca araba hep kuzeyindeydi. biz apt 15 kişi kalıyoruz ama tek kişi için araba başka yerdeydi hep. Eşimde o kuzenini sevdiği için hiç ses çıkarmadık. İnanın oğlum ateşler içn yanıyordu yada biz herseye her yere ya yürüyerek ya servisle gidiyorduk bi gün istemedik. Sorun yaratmadık kısaca.ama oğlumuz büyüyünce artık biseyler yapmak istedik bi yerlere gidelim pandemi olunca iyice sıkıldık. Bileziklerimi altınları ne varsa bozup kendi arabamızı alalım dedik. Ama dediğim gibi aile apt olunca ailesi isteyince de veririz dedik. Bide kuzeninin yanındaki arabayı elden çıkarmak istediklerini biliyorduk. Eşim amcasına ve kuzenine söylemiş satalım bende eşimin altınlarını ekleyim güzel bi araba alalım sıfıra yakın büyük olsun demiş. Amcası da hayır olmaz demiş. Amcasının eski iş arabası var. Baya eski. Amcası onuda satıp diğer arabayı da satıp babasıyla ortak daha iyi bi araba alacağını söylemiş. Başta biraz üzüldüm ama en iyisi böylesi dedim sonuçta amcasının ve babasının ortak malı belliki bizle ortak olmak istemediler dedik. Konuyu hiç uzatmadk yine kapattık. Bizde kendimize araba aldık. Ama isteyen olursa hep veririz kafasındayız. Dün eşimin kuzeni arıyor eşimi abi ben araba aldım diyor. Eşim neyle aldin diyor kendi biraz birikimi varmış kalanı da ortak olan aile arabasını satıp kendine araba almış. Ne eşime danışan oldu ne da soran. Amcası oğluna hiç ses çıkarmadı ama eşime izin vermedi. Eşimin babasının ortak malı olan arabayı şahsına alıp kullanıp sattılar. Eşimin ailesi babası çok saf temiz kalpli ses etmedi eşimde bisey demedi konu kapandı. Eşime bisey demedim ama bu haksızlığa çok sinir oldum. Açıkçası  nasıl böyle kötü oluyor bu jnsanlar hiç anlamıyorum. Allahtan tek dileğim yanlarına kalmasın hiç bisey. Eşimi o kadar görmezden geliyor ki amcası. Eşim kendi söylüyor amcam beni gram sevmiyor diye bu yüzden yaptı diyor

7 Cevaplar

0 oy
(1,393 puan) tarafından
Aynisi bizde var bizmkinin parasina ortak olur ustune hakkin yok der onun ustunede borc takar onun ustunun usyununede paraniz cok bize yardm edn der diger cocuklarinin borcu varmis onlarin hakki varmis ama bizmkinin yokmus parasi falanda yok yeni evlendk 5 bin her ay gidiyo aldgi maas 6 ustune cocukta oldu valla arkadasndan borc para alip cocuga mama aliyo bizmikler yardm ediyo onlara da hayatta yok diyemiyo anca bana sizinkilerden iste der
(106 puan) tarafından
Benim annemle babamın da gelinleri var böyle bisey olsa asla sessiz kalmazlar. Suç kapyinpederimde de hiç sesini çıkarmıyor. Hep diyor ama aramız bozulmasın o yüzden tepelerine çıkıyorlar. Haid geline yapıyorlar ama evlat var ortada torun var yaa mama parasını borç almak çok zor kardeşim Rabbım sabır versin yardımcınız olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(11,598 puan) tarafından
Sizin araba aldığınızı kıskanmışlar 
(106 puan) tarafından
Aslında haklısın ama hep aklımdan geçiyor niye kıskanınca diye kendimce inkar ediyorum kafamda kuruyorum diyorum hep. Amcasının eşi az önce indim aşağı oğlumla oğluma söyler gibi bana çarpıyor lafı ağzımı arıyor. Amcan araba aldı diyip durdu. Benim tepkimi olctu resmen
(11,598 puan) tarafından
Keşke tepkinizi koydaydınız bugün bunu yapan yarın neler yapmaz en azından sadece tepki  bize sormadan niye sattınız demek bile yeterdi  ayrıca hak yiyen b.k yesin afedersin
(106 puan) tarafından
O kadar soğuk insanlar ki sorsam bile başka biseu söylemişim gibi tepkiler veriyorlar canım. Ben kendimi artık soyutladim onlardan
0 oy
tarafından
Yani altinlariniz da varsa neden ortak araba almak istediniz ki,bu devirde ortak mal ki kaldı.sizin bir hakkınız olduğunu düşünmüyorum ben kayinopederiniz ikna olmuş demek ki yeğeninin satıp araba almasına.iki kardeş ortakmis sonuçta size araba üzerinde hak düşmez ki
(106 puan) tarafından
Diğer arabada ortaktı normalde burda evin önünde durması lazımdı. Ama hep başka sehirdeydi. Bize lazım oluyordu. Amcasına söyledi saticaksaniz bizde biseyler ekleyelim birlikte alalım dedi. Eğer ortak olsaydı bir yada iki bilezik vercktik. Ama ortak olmayınca herseyimizi vermek zorunda kaldık
tarafından
Valla diğer araba içinde kayınpederinizin rıza göstermemesi gerekirdi.kayinpederiniz tamam demisse millette almış götürmüştür başka şehire.bende araba için verdim bileziklerimi,hepsi gitsin yine de altımda tek arabam olsun.bu devirde ortak iş yapmak zor
(106 puan) tarafından
Aynen canım şimdi Allaha şükür arabamız var bi yere gidince kimseye minnet etmeden çıkıyoruz. Çok şükür. Aka dediğin gibi babası susmasaydi konuşsaydı böyle olckti.
tarafından
Babası sessiz sakin diye adamın iyi niyetini suistimal etmişler,boşver çıkar bir yerden canım
0 oy
(1,360 puan) tarafından
Aile için de hep aynı şeyler oluyor benim de eşimin amcaları dedesinin mallarını bi güzel yiyorlar ama eşimin ailesine hiç bişey yok. Allah görüyor sorsun inşallah böyle insanlara. Kimsenin hakkı kimsede kalmasın. 
(106 puan) tarafından
Aminn inşallah bi gram bisey kalmasın yanlarına
0 oy
tarafından
Yani esin de niye her seyi danisiyo onu anlamis degilim madem altinlariniz var kendi arabanizi kendiniz alin ortak ne bi kere yani nefret ederim benim acil bi seyim olsa karsi tarafin keyfini mi beklicm
(106 puan) tarafından
Arabamızı aldık çok şükür canım dediğin gibi acil bisey olunca bekleki kuzeni gelsin gelse de ona arabayı yetiştirmek için kaldığımız yerden hep erkenden çıkıyorduk
tarafından
Eşin sesini cikarmadikca hep kullanmislar kusura bakma ama aile apartmani da olsa eviniz yurdunuz ayri muhatap olmayin oyle insanlarla
(106 puan) tarafından
Jnan artık böyleyim aynı apt dayız ama hiç biseyimi söylemiyorum artık. Nerde çokluk orda b.kluk
tarafından
Evet canm aynen oyle iste iclerine girmeden bi de isin icine para girmeden insanlarin gercek yuzunu goremiyosn herkes kendi yoluna baksin bu saatten snra
0 oy
(18,552 puan) tarafından
Anlamadım eşinin adinaysa nasıl satmış sizin adınıza ise hakkınızı arayın değilse araya mesafe koyun eşini de uyar ailesinin hakkını yedirmesin amca beye ve aileye zaten ortak kullanılan arabayı alıp gitmesi saçmalık zaten buna sessiz kaldığınız için de şımarmış
(106 puan) tarafından
Eşimin adinaydi evet sattı arabayı ama o parayı kuzeninde kalmamak babası amcası araba alck diye bisey demedi. Ama maalesef kuzeni gitti kendine aldı yani yine şehir dışında. Ben pek karışmıyorum karışsam dcekler sana noluyor iyice kavga çıkar:)
(18,552 puan) tarafından
Sen eşine diyeceksin eşin karışacak canım kuzen karisabildiğine göre eşinde karışabilir bence
(106 puan) tarafından
Kesinlikle tam olarak bunu demek istedim. Eğer kuzeni karisiyorsa eşiminde söz hakkı olması lazım ama maalesef eşimde salağı oynuyor kimseye bisey demiyor. Evde kavga çıktı resmen ikimizin arası bozuldu bu sebepten
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Amcaoğlu nasıl satmışki o araba eşinin üzerine alınmamış mıydı yani öyle yazmışsın. Ortak danaya bile girmeyeceksin bu devirde 
(106 puan) tarafından
Saticaklardi canım zaten esim sattgindan haberi vardı. Parasını amcasiyla babasına verckler diye beklerken kendine araba aldı işte

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 878 göst.
29 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1502hanessan (1,664 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
8 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatmasur (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 613 göst.
7 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mervebykdg (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,339 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cansutaskin4 (42 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,184 cevap

43,406 kullanıcı

Kategoriler

...