Annemlerde kalıyorum eşimle boşanma aşamasında olduğumu biliyordu sonradan barıştık dedim eşim tedavi olacam dedi beni lohusa iken dövdüğü için ana evine gelmiştim. Şiddet olayını bilmiyorlar her neyse. Geldim geleli dirlik vermiyor. Benim bebeğim bir buçuk aylık olmak üzere ve çok huysuz çok ağlıyor az önce zorla uyuttum babam öbür odada bağırıyor ama nasıl bı bağırma anne bağırma çocuk uyuyor dedim bagiririm sanane benim evim değil mi dedi bende gidin salondan ya bagiriyonuz hep dedim çocuk irkiliyor çünkü hep bagirtililar ilk geldiğim günün ertesi günü de babam bağırmışti kardeşim bebek uyuyor dedi banane lan çocuktan diye yirtinmjşti her neyse az once sen sıkıntılısin çocuk uyuyor goruyon bağırma dedim diye demedigin kalmadı dedim her horoz kendi çöplüğünde öter bagiririm sanane dedi tamam yirtin o zaman dedim. Sinirlerim aşırı bozuldu koca evinde de Baba evinde de huzur yok bide o kadar sorunlarımı anlattım biliyor keşke anlatmasaydim bile bile böyle davranıyor sürekli dediğini yaptırmaya çalışıyor babam çay koysa demi az şunu yeme çok yiyon az ye herkesi yönetmeye çalışıyor surkeli kalp kırıyor ama biz bişe deyince asla jabul etmiyor kendisi sıfır hatalı hep etrafındakiler deli hatali kendisi mükemmel bıktım bu annemden sizin anneleriniz de böyle mi??