+1 oy
618 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben tutmicem allahım affetsin geceye sütüm olmaz diye düşünüyorum gündüz cicibebe falan yediririm ama corba falands yaparım gece emmek ister uyumaz huzursuz olur ağlar diye tutmicem 11 aylık seneye inşallah tutacam

38 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebeğim iki aylık tutucak kefaretini verecek para yok mecbur tutucak gece çok ayran çay icicem süt olsun diye
(560 puan) tarafından
Canım zaten saglikslliysa. Kefaret vermesin gününe gün tutacaksın bebisinde daha küçükmüş
tarafından
Evet tutucam mecbur ac  olduğunu   fark edersem  küçük bir paket mama alicam vericem başka çare yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
11 aylik tutabilirsin 5 aylik degil
0 oy
tarafından
Bebegin 11 aylik ve tutmicanmi benm bebegim 2 aylik insAllah tutacam Rabbim bebegimin rizkini verir ac kalmaz elbette sen en azidan ek.gida verebilcen
tarafından
Valla benimde 11 ayı bitmek üzere ama ek gıda yemiyor iştahsız sadece anne sütü alıyor bende bir iki gün denicem yani öyle demeyin biz hiç mama kullanmadik sütüm olmasa aç kalir
tarafından
Kendimde mama kullanmiyorm ama sen basta yetmez kafasiyla gidersn oyle gider kalben tutmaya gonlun varsa Allah yardim ediyor bebegin rizkinida veriyor
tarafından
Birincisi ben bu kafa ile gitmiyorum iki gün deniycem gorucem zaten gönlüm zaten var
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Benim de şuan 9 aylık insallah tutucam geçen sene hamilelikte borcum var zaten. Gece oruç değiliz ki canım gece niye yemesin sahur da tıka basa ye tabi tercih senin 
0 oy
(310 puan) tarafından
Kiz bsy olmaz tut inşallah 
0 oy
(1,510 puan) tarafından

;)Canım Allah zaten affeder sen kullara takılma;) geçen sene bende tutamadım herkes ne olacak ek gıda alıyor dedi ama öyle olmadı bende dayanamadım kızımda doymadı bu sene tutmayi deneyeceğim emzirmiyorum ama 4 aylık olacak hamileyim bir gün iki gün deneyeceğim sen kendini bilirsin zaten ona göre bak sonra tutarsın inşallah şimdiden hayırlı ramazanlar 

0 oy
(1,360 puan) tarafından
Benim oğlum da 10 aylık ben tutucam. Geçen senese hamileyim diye tutamadım. Bu sene de tutmazsam nasıl ödenecek o borçlar yav. 
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Benim oğlumda tam orucun ilk günü 14 aylık olucak. Tutucam diye niyetlendim bakalım dayanabilcezmi. Benm oğlumda her dk emmek istiyo. Buda beni çok susatır ve bende vitamin eksikliği yapar. O yüzden zaten emziren annelere zorunlu değil. Dinimizde her şart

düşünülmüş. Tutamazsak kaza yaparız. Burda illa çocuk düşünülmemiştir annenin sağlığıda önemli. 
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Benim oğlum 9 buçuk aylıktı ve çok iştahsızdı çok emer ve benim hipoglisemi rahatsızlığım olmasına rağmen tuttum eşim zorlanırsın falan dedi ama Rabbim kolaylığını veriyor bi dene bence tutamazan kaza yaparsın
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Affedilecek bir durum yok Allah kolaylık vermiş tutmayabilirsin demis. Zorlanacagjni düşünüyorsan hiç sıkıntıya sokma kendini
0 oy
(17,960 puan) tarafından
Daha üç aylık bebem o dayansa ben dayanamam gün içinde feci acıkıyorum 
0 oy
(15,936 puan) tarafından
Oğlum 9 aylık tutacağım Allah'ın izniyle ek gıdaya başladık çoktan gündüz fazla emmiyo zaten uykuya dalacagi zaman onunda sıkıntısı olmaz inşallah kizlarimdada tuttum Rabbim kolaylık veriyor valla
0 oy
(508 puan) tarafından
Ramazanda tam 4 aylık oluyor. İlk gün deneyeceğim tutabilirim inşallah. Geçen yılda hamilelikte tutamadım 
0 oy
tarafından
Bebeģin buyuk ki ek gida da veriysndr 

Ben tutucam şahsen 

Ilkde bile 9 aylkkn oruc tuttum hepsini bayrama 3 gun kala niyetli halimle doģuma gittim 
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Valla ben hiç tutamıyorum zaten canım :/
0 oy
tarafından
Emzirirken tutmamistim ben
0 oy
tarafından
Benim bebegim 1 aylık ben Allah'ın izniyle tutacam gunduz doymaZ ise mama verecem ama yeter bence sütüm çünkü sahura kalkacam zaten bol bol hosaf komposto cay içerim sütüm aksama kadar yeter yetmedigi zaman da mama verecem zaten
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Valla kızm 8 aylık tutcm bnce bahane yani 
tarafından
Valla benimde 11 ayı bitmek üzere ama ek gıda yemiyor iştahsız sadece anne sütü alıyor bende bir iki gün denicem yani öyle demeyin biz hiç mama kullanmadik sütüm olmasa aç kalir bide post sahibi ek gıda yemiyor Denis herkes büyük demiş ama bilemeiyiz
(2,473 puan) tarafından
Orası öle ama cnm baya büyük mş kendi bilir

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 411 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde irmikmoms (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 476 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 601 göst.
20 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu