Eşinizin kuzeni var, siz yeni evliyken o eşinden ayrılarak baba evine geliyor tanisiyorsunuz kafa yapınız uyuşuyor arkadaş oluyorsunuz, ve o sevgili yapıyor daha boşanmadan sadece baba evindeyken ve o kişiyle cinsellik konuşuyor inanılmaz derece de o konularda kısaca nasıl denir bilmiyorum ama özlemiş diyim, sexi giyinip pozlar veriyor ağzınız açık kalır derece de, siz de bile o denli fantezi kıyafetler yoktur tabi bunları sonradan alıyor ve ilk zaman tanıdığınz kişiyle çok uzak biri haline geliyor, en basiti yeğeni dokunuyor küçük kız ateşleyim vs. Diyor açık açık belli ediyor yani. İlk zamanlar evinize gelip sizle toplayıp kaldıran kişi gidiyor yerine evinizi, otel gibi kullanan biri oluyor evinize gelip yiyip içip yatıp toplamadan giden kafa dağıtmaya gelen diyim, bu kişiyle aranıza mesafe koyar misiniz? Gecen beni aradı cok bunaldım bi yerlere gitmek istiyorum dedi kısaca davet et demek istedi konunun ucunu sürekli oraya getirdi ama ben gel diyemedim. Kızlar ya en basiti yolda bile onla gezesim gelmiyor sebeb bir esnaf ona açık açık birlikte olalım ama evlenmeyelim tarzında konuşmuş tarzında değil açık açık demiş ama suan bütün ürünlerini ona rağmen gidip ordan alması sizce de tuhaf değil mi? Ya size böyle bi itham da bulunulcak sokağından gecmezsiniz. Engelledim hakaret ettim dedi ama dükkanına gidiyor. Ve ben bu kızla sürekli yan yana geliyorum çünkü eşimin akrabaları iç içe oturur.. nasıl davranmaliyım? Ben mi abartıyorum kurban olayım eğer abartıyorsam söyleyin uyarın beni.