0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşinizin kuzeni var, siz yeni evliyken o eşinden ayrılarak baba evine geliyor tanisiyorsunuz kafa yapınız uyuşuyor arkadaş oluyorsunuz, ve o sevgili yapıyor daha boşanmadan sadece baba evindeyken ve o kişiyle cinsellik konuşuyor inanılmaz derece de o konularda kısaca nasıl denir bilmiyorum ama özlemiş diyim, sexi giyinip pozlar veriyor ağzınız açık kalır derece de, siz de bile o denli fantezi kıyafetler yoktur tabi bunları sonradan alıyor ve ilk zaman tanıdığınz kişiyle çok uzak biri haline geliyor, en basiti yeğeni dokunuyor küçük kız ateşleyim vs. Diyor açık açık belli ediyor yani. İlk zamanlar evinize gelip sizle toplayıp kaldıran kişi gidiyor yerine evinizi, otel gibi kullanan biri oluyor evinize gelip yiyip içip yatıp toplamadan giden kafa dağıtmaya gelen diyim, bu kişiyle aranıza mesafe koyar misiniz? Gecen beni aradı cok bunaldım bi yerlere gitmek istiyorum dedi kısaca davet et demek istedi konunun ucunu sürekli oraya getirdi ama ben gel diyemedim. Kızlar ya en basiti yolda bile onla gezesim gelmiyor sebeb bir esnaf ona açık açık birlikte olalım ama evlenmeyelim tarzında konuşmuş tarzında değil açık açık demiş ama suan bütün ürünlerini ona rağmen gidip ordan alması sizce de tuhaf değil mi? Ya size böyle bi itham da bulunulcak sokağından gecmezsiniz.  Engelledim hakaret ettim dedi ama dükkanına gidiyor.  Ve ben bu kızla sürekli yan yana geliyorum çünkü eşimin akrabaları iç içe oturur.. nasıl davranmaliyım? Ben mi abartıyorum kurban olayım eğer abartıyorsam söyleyin uyarın beni.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

14 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Kocandan uzak tut
(519 puan) tarafından
Aradığım yorum :))
-Reklam-
0 oy
(801 puan) tarafından
bence mesafe koy araya pek iyiye gitmiyor
0 oy
(4,896 puan) tarafından
Kimseyi yadırgamıyorum ama kişi arkadaşından bellidir. O yüzden kisenlikle mesafemi koyar uzak dururum. 
0 oy
tarafından
Yok sen abartmıyorsun ben mesafe koymam direkt keserim ilişkiyi 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Mesafe koy bence
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Allah affetsin benden uzak dursun derim
0 oy
(363 puan) tarafından
Görüşmek zorundaysanız görüşün sıkı fıkı olmayın 
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Onu bunu bilmem de asla kocanla bi araya getirme ve sakin evine de esin varken alma
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Kapimdan geçirmem. Geç bile kalmışsın mesafe işinde
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Ne kadar yakın akraba olursa olsun muhabbetimiz direk keserim eşimden de uzak tutarım 
0 oy
(20,550 puan) tarafından
Yoo çok haklısın. Ben uzak dururdum kesinlikle. Merhaba merhaba o kadar
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Fazla samimi olma derim 
0 oy
(785 puan) tarafından
Disardaki insanlar yanındaki kişiyi de o gibi sanacaklari için uzak dururdum. Kuzenmis ama nolur nolmaz kocamida uzak tutardim hersey beklenir.. 
0 oy
(7,455 puan) tarafından
Bana arkadaşını sòyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz var canim mesafe en güzeli evinin içinede çok girdirme

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 496 göst.
21 Kasım 2020 Diğer kategorisinde ASaLeTiM YeTeR (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 272 göst.
0 oy
11 cevap 520 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nrtn123 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 709 göst.

413,750 soru