Bu annemin başına geldi daha ben dünyada yokken ablamlar varken.
Olay şu annemler giris katta oturuyor bahçeli, yaşlı bir adam anneme geliyor açım kızım yemek verirmisin diyor annem de tamam amca sen otur ben hazırlıyıp gelcm diyo içeri giriyor tepsiye yemekleri koyuyor, çıkıyor ki amca yok kapı komşulara soruyor kimse öyle biri görmemiş, ama ablamlar felan bile görüyor adamı. Tabi annem daha detaylı anlatıyor ben özet geçtim.
Kendi başıma gelende kucuguz ablamdan eve gitcez kardeşimin sınavı var annem ben kardesim arbaya doğru yürüyoruz sabahın 7.5 8 i, tek bir geçiş var, birden önümüze kedi geçti gecmemize izin vermedi başkası geçiyor ona izin veriyor bizim gecmemize izin vermedi ben ağlamıştım hatta neyse biz vazgeçelim dönelim dedik inanirmisiniz biz gidene kadar arkasını döndü baktı gidiyormuyuz diye, ben o kadar korktum ki hiç unutmam o anı kedi bildiğiniz gidiyormuyuz diye bize baktı.. veee birden çalılıklarin arasından atladı önümüze gecicegimiz yere geçti uzandı gectirmedi yaa.. annem diyor ben çocuktum hatırlamıyorum ama kaza olmuş o zaman.