0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ben çorba çok seviyorum ama mercimek şehriye yayla yada mısır çorbası hep bunları yapıyorum, 

Sizin evde yapıp.begenerek içtiğiniz çorba tarifleri var mı iftarda da yapabileceğimiz :ermm:

15 Cevaplar

+1 oy
(139,488 puan) tarafından
arabasi cok severim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bu çorbayı cok seviyorum cok da kolay bi corba ve icine istersem arpa yadavyel sehriye de katabilirain ben hiç birşey katmadan da yapıyorum tarifdeki gibi ve iftar icin de kolay pratik çabuk bi çorba oluyor linkini bırakıyorum bakabilirain istersen 

tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim ☺
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Sütlü çorba:)  çocukşuğumun lezzeti
tarafından
Evet annemde yapar çok severim ama eşim yemediği için pek yapamam :)
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Bizde yoğurt corbas dışında pek çorba yenilmiyo
0 oy
(1,053 puan) tarafından

Bütün sebzeleri hasrlayip tavuk suyu veya kemik suyuyala bı güzel bilendirdan geçir miss içine sonradan tel sehriyede atabilirsin 

Çorba uydurma işi benim için ne yaparsan yap uyuyor ve çorbaya dönüşüyor :D

0 oy
tarafından
Tabikide tavuk çorbası kız bayiliyorum
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Unu elege al üstüne az az karıştıra karıştıra su serp top top oluyor koy kenara sıcak su koy tencereye kaynasin az sarımsaklı bol yoğurt ayarla karıştır ozdessin önce kaynayan suya yoğurdu sonra da unu kat bı taşım kaynasın üstüne nane biber yak mis biz ölemeç deriz :)
(62 puan) tarafından
Memleket neresi haaaaaanııim???
(1,510 puan) tarafından
Annemler yörük onlar yapar :)
0 oy
(161 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/Cbk31cTA_uJ/?utm_medium=copy_link ben şimdi bunu gördüm yarın denicem istersen sen bir dene burayada yazarsın:))
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Mantar çorbası güzel olur 
0 oy
(4,171 puan) tarafından
Suya 1 brokoli 3 tane patates 1 diş sarimsak ve un koy kaynet Püree ve tuz koy sonraaa lezizzzz 
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Köz kırmızı biber çorbasını tavsiye ederim cok hafif oluyor. Tarifi nefis yemek t.  var oradan bakabilirsin
0 oy
tarafından
Tel şehriyeli tavuk çorbası kocaman bir tencere yaparım akşam onunla karnımızı doyururuz çok da lezzetli 
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Yeşil mercimek çorbası en sevdiğim üzerinede tereyağı miss :-) 
0 oy
(548 puan) tarafından
Tandır çorbası yapablrsin
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Bamya çorbası Şehriye Çorbası,göceli yoğurt çorbası ,düğün çorbası, mantar,tavuk domates,ezogelin, mercimek,tarhana ,işkembe ama işkembeyi hiç kendim yapmadım 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
7 cevap 120 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 194 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Burcu13 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 216 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,731 soru

23,611,719 cevap

306,409 kullanıcı

...