+1 oy
951 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,096 puan) tarafından
Yani bakım konusunda çok kötüyüm maselef ama artık bir şeyler yapmak istiyorum.. Cilt bakımı, diş fırçalama, saç tarama toplama tmm da şu makyaj konusu çok komik geliyor nedense. Yani baya baya evde makyajlı mı dolaşıyosunuz yapanlar :)

50 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla makyaj haftada 1 defa belki yaparım belki yapmam yüzüm temiz zaten çok şükür eşim her halimi beğenir doğalı daha çok beğenir hatta 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya bacım bende sendenim şu evde makyaj yapıp oturanlar bana çok komik geliyor:) 

Birde makyajı bakımdan sayanlar :)
0 oy
(20,228 puan) tarafından
:D eskiden öyleydim son bir buçuk aydır saçımı toplayabiliyorum kıyafet değişip duş alıp diş fırçalamak bile lüks oldu benim için inanırmısın :D
0 oy
(1,556 puan) tarafından
Yok bacım ne makyajı sende yüzümü zor yıkıyorum
0 oy
tarafından

Nerdeyse 4 yıldır evliyim evde makyajsız gezdiğim.gun anca yarım gün zorlasan belki 1 gündür yani eşim.uyanikken böyle şeyler insanın içinden gelmeli ben beksrkende böyleydim maaşımin nerdeyse hepsi makyaj malzemelerine gidiyordu :P

0 oy
(116 puan) tarafından
Bir zamnalr makeup artisti gibi dolanan ben bunu beğendi:D çocuktan sonra aynaya bakamiyorumm yaaa ciddiyim psikolojim bozuldu nerdeyse
0 oy
tarafından
Valla evde de makyaj yapıp gezsem yüzüm b.ka döner yani ☺️ gerek yok evde 
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Bence makyaj bakıma girmiyo evde yapmakta anlamlı gelmiyo bana sonuçta cildi dha kötü yapıyo dsari çıkarken tamam da evdeyken cildine nye eziyet edesin ki hava almicak cildin soncta yapanı da saçma buluyorum ya 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Evden çıkarken yaparım genelde bir fondöten bir kalem makyaj dediğimde bu  şimdi bebeğim var onuda yapamıyorum vakit kalmiyo 
0 oy
(2,066 puan) tarafından

eşim hiç makyaj yapmamı asla istemiyor  doğal halin daha gzuel  diyor bemde yapmıyorum :D

0 oy
(202 puan) tarafından
Evet ben sahsen gun icinde cilt bakim videolarimi paylastiktan sonra canli yayinlarimda makyaj yapar esim gelene kadar da oyle beklerkm cok memenunum hem canim sıkılmıyor hem bayan takipcilerime fikirler ve oneriler veriyorum
0 oy
(658 puan) tarafından
Evde kuaför açacak kadar makyaj malzemesi var halen daha da alırım beğenirsem ama kullanirmiyim? Nooo :D evde gereksiz yani bence de zaten yüzum aşırı kuru her gün yapsam içine ederim yüzümün :D dışarıya çıkacağımız zaman köntüründen highlighterina kadar hepsini yaparım makyaj yapmayı seviyorum ama evde gereksiz geliyor. Canım sıkılınca açıyorum müziği yapıyorum sonra gidip yikaniyorum bende böyle bir modelim :D 
0 oy
tarafından
Evett ben hergün yaparım
0 oy
tarafından
Elimi, yüzümü yıkadığıma şükrediyorum ne makyajı
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Akşam eşim işten gelmeden önce yapıyorum. İnsan çok değişiyor makyajla ya. Hafif yapsan bile hemen havan değişiyor.
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Valla ben normalde makyaj yapmayi oyle evde gezmeyi cok.seviyorum. fakat evlendigimden beri her makyajda esim yine niye yaptin da güzelliğini kapattin der sagolsun sevmiyo makyaj o yuzden sadece disari cikarken yapiyom
0 oy
tarafından
Her gün dışarı çıkıyoruz kızımla o yüzden rimel ve ruj sürerim 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Yapmam evde.   
0 oy
(1,152 puan) tarafından
Evet hergun yapıyorum öyle kendimi daha iyi hissediyorum ☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Evet, neredeyse her gün makyaj yapıyorum çok seviyorum :)

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 617 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 879 göst.
12 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Civcivim (1,108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,321 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Canim (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 436 göst.