Hayırlı akşamlar kızlar
Gün geçmiyor ki hak etmediğim tavırlar ile karşı karşıya kalıyorum. Belkide hak ediyorumdur bilemiyorum...
Şimdi malum askeri personel eşi olmak zor. Tayin görmek başka şehirin yaşamına ayak uydurmak, alışmak zaman alıyor.
8 ay oldu tayin göreli 8 aylık süreçte tanışmış olduğum uzman eşleri oldu. Yedik, içtik, eğlendik, güldük, sohbet ettik, dertleştik, evlere davetler vs felan. Sonra kar yağdı 1 ay görüşmedik bayanlarla annem yanıma geldi 2 haft kaldı ve gitti ama bu 1 aylık sürede arıyorum kendilerini soruyorum onlar da soğuk davranıyor bana, mesafeli davranıyorlardı tabi saf ben altında birşey aramadım neden böyle demedim.
Neyse baktım ki bensiz görüşmeler buluşmalar oluyor normalde bensiz birşey yapmazlardı. Ses çıkarmadım takip ettim bir süre. Artık dayanamadım "bana gelin hamileliğimden dolayı dışarı çıkamıyorum"diye mesaj attım birine. GÖRÜLDÜ YAPTI. Yine saf ben birşey aramadım altında. Bir baktım numaramı silmişler profil felan yok ve instagramdan takipten çıkmışlar. Neye uğradığımı şaşırdım resmen. Kötülüğüm dokunmadı, hep güler yüzlü oldum, asla incitmedim kimseyi. Sebepsiz yere böyle yapmaları beni şoka uğrattı. Üzüldüm, kırıldım da, hata ağladım kendimde sorun aradım ama yok vicdanen de rahatım şükür. Beni 1 hafta da tanıyan bile bana karşı kinli bir şekilde yaklaştı. Sanırım gruplaşma içerisinde iftira atılmış bana bu grupta fitne fesatçı birinin lafına topluca inanıp sorgusuz sualsiz kinlenip mesafeleşme olmuştur diye düşünüyorum.
Benim gibi olan var mı? böyle bir durumu yaşayan var mı?