Yaa kızla gece cok kötu ruya gördum paylasıb biraz stresmi atmak isdiyom.
Ya göruyorum ki kocamı aldatıyorum özde üc erkekle yaa Allahım koru. Neyse benim altaddığımı nasl oluyorsa öyreniyo bana supriz adlyla evden cıkarıb arabaya bindiriyo bi yere gidiyoruz hityiymiz yerde bir az garıb bizim burda şehidlerin hiyabanı var ora getiriyo göruyorum ki bu aldattığım uc erkek agzları falan kan icinde dövulmus baglanmıslar. Neyse görub deli oluyorum. Kocam bir oduna benzer bir seyi alıb -"nasl yapdın Allah seni kahr edsin hakkımı helal etmiyorum" gibi laflar söyleyib beni cok kötu dövuyor. Ya nasl korkuyorum ya simdiye kadar bana el bile kaldırmadı kalbimi azcık kırsa hemen özr dileyen adam ruyada baska insandı nasl uyandıysam hemen kocama sarılıb tobe ettim uzak olsun seytan bizden dedim. Ama cok mutsuz hiss ediyorum kendimi yaa cok korkdum korkum hala icimde ne yapa bilirim ruyanın etkisinden cikmak icinn?
canım benim kıyamam sana ya kiz rüya sonuçta takılma bu kadar rüyaların tersi olur derler sıkma o tatlı canını sen
Rüya ile amel edilmez fakat kötü rüyalar anlatılmaz birisi yorumlar o da o şekilde çıkabilir sen uyanınca felak nas oku şeytanın şerrinden Allah'a sığın ve rüyanı akan suya anlat musluğa filan
Dunenn tvde cox baxmisan yeqin sehidler xiyabanina:)) bis ver yuxududa
Kötü rüya gördüğünde besmele çek sol tarafına 3 defa tükür kimseye de anlatma
Haklısın çok zor bir durum bende dün gece gördünüz kocamı aldattığımı rüya olduğu halde insan çok kötü oluyor gerçekten ihanet etmiş gibi hissediyosun kendini canım
20 yanvarin etkilerini degisik bir şekilde gormussun))))
Canim anlatma kotu ruya gördüğünde sağ tarafina dogru dön Allahım sen beni gördüğüm kötü rüyanın şerrinden koru de ben hep oyle yaparım.
Cikamazsin. Uğraşma. Ben evlendim evleneli hep eşimin beni aldattığını görüyorum bazen konuşmuyorum eşimle çok etkisinde kalırsam bazen trip atiyorn bazen kızıyorum nasıl yaparsın falan diye ama kurtulamiyorum psikolojik canm neyden korkarsab o olurmuş. Korkma !!!
Kötü rüya anlatılmaz canım uyanınca soluna üç kere tükürüp dua oku yat.Rüyalar boyle ortalık yerde nıyetı bılınmeyen kısılere anlatılmaz.kızları kotulemıyorum ama.Aklınızda bulunsun.
Şeytani rüya Canim takılma sen benim gordugumu bilsen çok kötü eşime anlattım sabah gülüyor bana =D
Senin rüyada yine sen aldatmıssin ben 2 gün once kocamin beni aldattigini gördüm rüyamda bi uyandim yataktayim adam yanmda nasil kotüydu ruya anlatamam Allah korusun uyaninca gercek sanıp bitane çarpicaktim ama sonra kendime geldim sarildim :)))
Canim yeqin dunen 20 yanvara gore sehidler xiyabanini cox gormusen tvde ))birde yuxuda doyulmek yaxsiya yorulur xeyirlisi de kec )))
:) deyirler ele olanda insanin yoldasi aldadir ...yeni yuxunu sen gormusense heyat yoldasin seni aldadir ..bu bir deyimdi sadece inanma:) mende gormusem ele yuxu ..ama yuxu sene heqiqetende tesir etdise sedeqe fitre cix
1,489,166 soru
24,340,607 cevap
346,033 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın