4 yaşında bir kızım var 6 aylikta hamileyim. Hamileliğim boyunca çok sıkıntı yaşadım, çok imtihana tabi tutuldum.. Daha önce de anlatmistim. Bundan 2,3 ay öncesinde eşimin erkek arkadaşıyla mesajlarını yakaladım. Edepsiz ahlaksız mesajlar bir çoğu.. Hiç bir bayanin kabul edemeyecegi. Benim ev de olmadığım bir gün arkadaşı eşime bekar misin karıya gidelim grup yaparız diye edepsiz edepsiz msjlar atmış bu da ayarla kanka demiş. Yani öyle edepsiz ki laf arasında benimle ilişkiye girip girmediğini dahi sormuş yok demiş. Bu konuşmalara kendisi müsade etmiş. Benim o dönem babam çok rahatsızdı kalp hastasiydi. Birşey olmasın diye ağzımı açıp hiç bişey soylemedim ablam haricinde kimseye. Babam bir ay a yakın bir süre önce vefat etti.. ne bu konusmalarini hazmedebiliyorum ne de daha sonrasında yaşadıklarımı.Bu olaylar yasanmadan 5,6 ay öncesindede enistemi kaybettik ablamın eşini. Tek birikimimiz düğünde takılan altınlardi aldı hepsini bitcoinde yatırdı ve hiç etti onları. Neden verdin demeyin. Biz ani kayıp yaşadık ne psikolejim yerindeydi ne onu dusuncek halim vardı. Bütün bunları yaşamama sebebiyet verdi ama hiç yüzü kızarmıyor. Annemlerde getirdi beni h.sonu zehir etti herşeyi. Bir pazara gidiyoruz çocuğun istediğin den tut, benim canımın çektiği biseye kadar herşeyin lafını yapıyor. Ki ben öyle harcamaları çok olan bir insan değilim. 6 aylık hamileyim doğal olarak biseyler çekebiliyor canım. Yaşadıklarımı ve bana yaptıklarını hiç göz önünde bulundurmadan hâlâ ailesinden maddi açıdan da kismasi zoruma gidiyor. 6 aylık hamileyim karın ağrım çok oldu iki gündür yaşadığım strestende dolayı sanırım. Bir gram ilgiyi bırakın zehir etti bana eve geldiğime. Bunları söylüyorum boşanmak istediğimi tehditler savuruyor eve geldiğinde senin cesedini görürler diye. Lütfen yadirgamadan aklı selim olan arkadaşlar bir tavsiyede bulunun. Babamı yeni kaybettim annem biz hepimiz perisaniz. Akıl almak istiyorum