0 oy
678 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
merhaba 2 yıldır ailemin eşiyle birlikte yaşıyorum eşim tek cocuk ve babası knser hastası ben bastan berı hep ayrı eve cıkmak ıstedım ama eşim babasını bırakmak ıstemedı cok çözüm urettık aynı evde yaşamak ıcın ama olmuyo ev ev ustune sureklı huzursuzluk sureklı bı taryısma onların duzenı var me yaparsam yapayım o duzenı degıstıremedım kaynanam da bazen ıyı bazen kotu sureklı laf sokma çabasında yaptıgım ıyılıklerı hıc gormuyo ben onlar ıcın herseye katlandım ama artık sabrım kalmadı boyle oldukce eşimdende soguyorum kaynanama kalsa ben sıze cıkın dedım hep sız cıkmıyosunuza getııruor ama cıkmamamız ıcınde elinden geleni yapıyo bı ara cıkmak ıstedık kiraya ama sonrahamıle kaldım o sureckte cıkamadık eşimin babasıda dahada hasta oldu hamileliktr herşey guzeldı ama sımdı 3 aylık bebegım vat doğumdan sonra hersey daha berbat oldu ve bu surecte dahada anladım olmuyacagını kesın ve net cıkmak ıstıyorum ama kayınpederimin durumu daha kotu bu konuyu eşime açtıkca hep gerılıyo onunda cok uzerıne gıdemıyorum ama ben cok sıkıldım cok soğudum nefret ettım resmen aynı evde oturmaktan onlardanda eşimdende soğumaya başladım ama elimden bişey gelmşyo napıcam bılmıyorum

10 Cevaplar

+1 oy
(597 puan) tarafından
Zaten adam kötüyse yakinda kadin tek kalicak demektir o zaman da eşin hiç yalnız birakmaz annesini.alışman lazim bu duruma
(1 puan) tarafından
o zamnda ben onu tek bırakmam aynı evde olmaz ama dubleks yanyana alt ust olarak yasarım kapım ayrı olsun yeter
(1,009 puan) tarafından
Ben yazacaktim bu bunu sen yazmışsın canim arkadasa katiliyirum
(1 puan) tarafından
hangısıne katılıuosun benım yazdıgımamaı
(1,009 puan) tarafından
Lala123 e katiliyorum canim hakkinda hayirlisi olsun
-Reklam-
+1 oy
(1,783 puan) tarafından
Canım benim off seni anlıyorum bizimde aynı durumlar var birlikte oturmasakta olaylar karakterler aynı.Eşin aile bağımlısı kendi alesini kurmuş ama farkında değil ilk ailesinin çocuğu olmaktan çıkamamış çıkmasıda mümkün değil madem hasta babası yakın yerde ev tutar yine lazım olunca gidersiniz bunlar aşılır da kocan bağımlı onlara köle olmuş onlarda biliyo bunu kullanıyolar sen büyük bir adım atmadıkça evi terk etmedikçe asla değişmez.Babası ölmeyedebilir iyileşedebilir ama kocan değişmez çünkü gücü sana yetiyo onların istediği hayatı yaşayarak ömrünüz geçecek.Belki daha az maddi sıkıntı çekeceksiniz ama huzurun olmayacak.Bu hikayede kurban sensin.Hiç birine bişey olmaz kendi anası babası kendi oğlu.
(1 puan) tarafından
kesinlikle olan bana oluyo ama artık herseyı gozden cıkardım babamla konussammı dıyorum yoruldum artık babam umursamaz ınsan dıye arkadamda yok sanıyolar belkıde anlatmadıkca ona belkı arkamda oldugunu bılırse kocam degısır
(342 puan) tarafından
Ayn öyle doğru söylüyor Zehra büyük adım atmadikca hep bu çileyi çekersin benim başimda geldi inana ne halde ayırdım evimi hiç değilse şuan kafam rahat
(1 puan) tarafından
benımkı cok zor ayrılmam bbasında kaynaklı ama bıseyler yolunadagırmıyo bastan beri aileleri hıc araya sokmadım sımdı yapsam mı bılmıyorum artık cok yoruldum cunku
(342 puan) tarafından
Cnm yine senin kararın ama ailer girmeden olmuyor ki  illaki ailer giriyor
(1 puan) tarafından
olmuyo zaten 2 yıldır bısey olmadı şuan inan hiçbişey umrumda değil heleki zor zamanımda bana yaşattıkları dahada güçlendirdi benı lohusalığımın içine ettiler psikolojimi alt ust ettıler bu saatten sonra zaten rest eşimede rest onun ıcın katlandım bu kadar şeye ama artık yeter yani bişeyler olucak dıye bekledim hep
0 oy
(323 puan) tarafından
Allah korusun babasına bişey olursa bu sefer de annesini Yalnız bırakmak istemiycek bana biraz mecbur uzun bir süre beraber kalıcakmışsınız gibi geliyor 
(1 puan) tarafından
evet ama ben duzenımı kurmaya calısıyorım olmuyo onun duzenı var cunkı napabılırım bılmıyorum
(323 puan) tarafından
Çünkü sen onun düzeninin üzerine gittin bi nevi kuma gibi düşün onun düzenini bozamazsın maalesef
(1 puan) tarafından
aynen öyle oluyor ama artık dayanamıyorum hıcbısekılde durmak ıstemıyorum o evde
(323 puan) tarafından
Kuzucum ya bu deveyi gütcen ya bu diyardan gitcen kocanı ikna edemediğin sürece mecbur gibi bir şeysin kii yakından ev tutabilirsin aslında özelinin kalmadığını baş başa bir yemek yiyemediğini mesela o tarzdan vurabilirsin ama şu an kiralar çook yüksek maddiyatı da öne sürebilir zor vallahi
(1 puan) tarafından
haklısın oda zaten madıdyattan vuruyo
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Canm seni benden iyi kimse anlayamaz. Bende eşim tek erkek diye beraber oturmak istediler düğünden gelen parayla evini yapacaz dediler kandırldk resmen eşimle de sevgiliydk yani o kadar sahip çıkardı ki ailem kabul etmedi ilk bende dedim bana böyle iyi şöyle iyi bakar eder ay yok evlendik adam ana kuzusu çıktı iki buçuk yıldır bende beraber oturyorum kavga gürültü kaba inşaat yaptırdım daha da devamı yok. Sende biseyleri kabul et canm bak bende öyle yaptim kac olay oldu ailem sahip çıkmadi üstüme düşmedi bende huylarını ogrnedim ya artk ona göre hareket etmeye başladım ve elinden geldigince eşine bişey anlatma ben ne olsa söylerdim hergun dayanamıyorum derdim çünkü fena bir kaynanam var sende sabır et bekle eşinle yakın olmaya çalış zor olsada
(1 puan) tarafından
ben lafımı esirgemıyorum hep soyluyorum ama soylemekle rahatlamıyosun kı yıne o ınsnalarla aynı evın ıcındesın bısey degısmıyo kı
(1,783 puan) tarafından
İnsanın ahlakınıda bozuyolar kendileri gibi davranmak zorunda bırakıyolar ama başka çare yok
(2,127 puan) tarafından
Kız he he bu konuda çok haklısın onlar gibi davranınca ne bişey değişiyor üstüne onlar gibi oluyoruz aman Allah ıslah eylesin sıkma canını bende istiyorum inan anliyorum seni ama sabır
(1 puan) tarafından
bırgun cıkabılcegımı bılsem inan sabrederim ama umudum yok artık
(2,127 puan) tarafından
Ah canm ne desem bilmiyorum ailelerimiz hep sahip çıkmadığı için çekiyoruz yoksa hayat zor iyi kötü eşler bakıyor
0 oy
tarafından
Adamın durum kötüyse öldü diyelim hic cikamazsaniz zaten annemi bırakmam der
(1 puan) tarafından
o zaman tercıh yapmak zorunda kalır cocuguyla eşi mi annesı mı ya da kendısı bılır huzursuz bı evlılıgımız olsun ıstıyosa bırlıktede yaşarız onların yuzunden bızım evlılıgıl kotu olmaya basladı ben sogudum herseydne artık
tarafından
Anlayabiliyorum zaten de inşallah ikna edersin
(1 puan) tarafından
inşallah
0 oy
tarafından
Adam ölürse eşin ayrılmaz annesinden cnm işin zor
(1 puan) tarafından
aynen oyle napıcam bılmıyorum
0 oy
(3,090 puan) tarafından
Ben kaynanayla yasiyacaktim da neden evlendim evlenmez annemin evinde yaşardım ben bu erkekleri anlamıyorum neden evlenmiş madem 
(1 puan) tarafından
ayy sorma anlatmaya calısıyorum anlamıyo onun ıcın hava hos tabı sevdıklerı yanında olan bana oluyo ben mutsuzum evlılıgımız bozıluyo farkında bıle degıl
0 oy
tarafından

Asdfg ailemin eşi nasıl oluyor gizz dur okuyum gerisin yazıcam.:D

tarafından
Bizim ev iki kat. alt katta bir salon, mutfak, mutfakdan bir kapı açılıyor depo gibi, bir yatak odası. Üst katın nerdiveni dışardan başka. ama orası sadece büyük salon, yatak odaları. Bizimde herşeyimiz aynı. sadece uyumak için çıkıyoruz üst kata.Zaten ne konuşsak kaynanam duyar. altlı üstlü evde pek işe yaramıyor yani.
(1 puan) tarafından
en azından ayrısınız ben hep ayn evın ıcındeyım ve tek cocuk babasıda hasta vay halıme ıste bsta bılseydım boyle seyler yasıcagımı bır gelmezdım ama hayat ıste sımdıde kırk takla atıyorum cıkabılmek ıcı  artık son raddeye geldıö savret sabredt dıye dıye bıseyler degısıcek dıye ama degısmıyo dahada sarpasarıyo bıktım artık
(1 puan) tarafından
evet yanlış yazmışım sinirden işte
0 oy
(497 puan) tarafından
Malesef canim bende beraber oturuyorum 3 senedir 2 yaşında kızım.var eşim tek erkek bide gorumcem var tek sıkıntı kaynanam diğerleriyle sorunum yok evim ayrılsın diye koye geldim inşallah ayrılacak 
(1 puan) tarafından
koydede mı evınız var nasıl yaptınız ne dedınde ayrılcanız
(497 puan) tarafından
Ya olduğumuz yerde cakis çalış alamazdik mecbur oradaki evimizi sattık köyde ev vardı buraya geldik hepimiz birlik koyun aldık inşallah para yapınca evimizi yapicaz
(1 puan) tarafından
inşallah canım istediğin gıbı olur hersey ben ıstanbulda yasıyorum suankı oturdugumuz ev kendı evleri kayınvalıdemlerın bız ayrılırsak ancak kiraya gecebılırız suanlık ama onada ragzıyımda eşim cok kıra taraftarıda degıl
(497 puan) tarafından
Benim eşimde öyleydi bide el işinde çalışmayı hiç sevmiyodu bakalim kendi işimizi yapıyoruz şuan inşallah olur
(1 puan) tarafından
inşallah canım
0 oy
(548 puan) tarafından
Sevmediğim şey.annesi babasıyla evlenmiş gibi gerçekten çok zor senin icin
(1 puan) tarafından
hemde nasıl içimde ukte kaldı ama dayanamaya gücüm kalmdı evliliğim onlar yüzünden yıpranıyo valla

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 194 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mervay (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 420 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mervay (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,374 göst.
7 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 876 göst.