0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (1,403 puan) tarafından
Kızlar bugün 4. Gün çok iyi gidiyoruz çok hevesli.. lazimliga yapıyor büyük tuvaletinide küçük tuvaletinide söylüyor lazimliga oturttugum gibide yapıyor kalkıp bakıyor aaa diyor gülüyor hoşuna gitti yani. İlk gün biraz zor geçti sürekli altına kaçırdı lazimliga iki kere yapmıştı sadece o da az yapmıştı. İkinci gün daha iyiydi dün ve bugün söylemeye başladı. Çok mu erken seviniyorum acaba başa döner miyiz bilmiyorummm. Cisi geldiğinde söylüyor ama cok az biraz kaçırıyor öyle söylüyor bu kacirmalar ne zaman biter. Ve dışarı çıkacağım zaman başka bir evdeyken ne yapmam lazım o zamanda söyler mi acaba. Yoksa bezlemem mi lazim

8 Cevaplar

0 oy
(929 puan) tarafından
Erken başlamışsın canım biz 29 aylık olduk daha başlamadık tam yaz gelsin öyle halı falan filan is çıkıyo hep yazin rahat olur tam bir yere gittigindesen bezle hem senin için hem disarisi için iyi olur 
(1,403 puan) tarafından
Canım kızım büyük tuvaleti geldiğinde söylüyordu bezini cikqrmami istiyordu bide çişini yapınca sıcak sıcak diyordu. Bide kendini çok iyi ifade edebiliyor yani her istediğini anlatabiliyor birde hamileyim dedim dogurmadan bir deniyeyim o yüzden başladım suanlik iyi gidiyoruz söylüyor ama inşallah gerilemeyiz. Sağol canım nolur nolmaz bez takarım
-Reklam-
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Benimkide  haftaya 19 aylık  olacak  bnde  yazın  sıcaklarda öğretmeyi düşünüyorum  bakalım  öğrenecek mi
(1,403 puan) tarafından
Potansiyeli varsa sende sabirliysan neden olmasın :)
(2,080 puan) tarafından
Benim  ikinci  çocuk oğluma 3 yaşında  bir  iki  günde  öğrettik şimdi  kızım ona  göre  küçük  ama  altının  gösteriyor  ben  üşüyüp  hasta  olmasın  diye  sıcakları  bekliyorum  bakalım  nasıl  olacak deneyip  göreceğiz:)
(1,403 puan) tarafından
İnşallah ikincide çabucak ogrenir canım sıcaklarda bezsiz olması daha iyi valla popolari pişiyor bezden
0 oy
(551 puan) tarafından
Maşallah hazır alismisken hiç kesme canım ama tamamen alışana kadar da misafirliğe gitmeni önermem 
(1,403 puan) tarafından
Sağol canım suanlik geceleri bezliyorum uykusunda sabaha çok cisli kalkıyor onuda bırakmam lazım aslında ama zorlaniririm şuan hamileyim sürekli çise kaldırmak zor olucak
(551 puan) tarafından
Bende hamileyim oğlum 17 aylık çiş demeye başladı ama bezini çıkarmaya cesaretim yok 2 3 haftaya doğumum olacak ilgilenemeyip tekrar bez bağlama olursa daha da ileriye gider diye seni çok tebrik ediyorum :))
0 oy
(2,623 puan) tarafından
33 aylık 2 gün önce başladık ama ben tepki verdim kızdım o da korktu sanırım bende besledim bı iki ay sonraya erteledim bı dahakine çok sabırlı olacağım inşallah
(1,403 puan) tarafından
Hic kizmamak lazım canım  dediğin gibi korkabiliyorlar çok sabır lazim
0 oy
(6,087 puan) tarafından
Ayyyy maşallah daha erken valaa ağaç yaşken eyilir zateb kızm 19 aylık daha hiç anlamıyro syleyemiyor
(1,403 puan) tarafından
Yaa sağol canım. Kızım söylüyordu bezliykendi bezini cikqrmami istiyordu cisini yaptığında sıcak diyordu o yüzden deneyeyim dedim
(6,087 puan) tarafından
Maşallah sıcak dyeblryormu vala bennm kız da bez takmamı istemiyor çıplak dolaşyor oyle kelimelr daha kullanamıyor
(1,403 puan) tarafından
Demedigi kelime yok diyebilirim maşallah dili çok çabuk dönüyor.
(6,087 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bağışlasın
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Şakın canım hiç bezleme beklediğin an gerilersin dışarı çıktıgınızdada sor sürekli gelince de yaptırırsın 
(1,403 puan) tarafından
Çok sağol canım ama işte o an tuvalet bulamazsam napicam ://
0 oy
tarafından
Maaşallah canm
(1,403 puan) tarafından
Çok sağol canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 144 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy