Kızlar kaynanam sürekli Bizim zamanimizda böyle ilaçlar yoktu vitamin kan ilacı hiç bi çocuğumda kullanmadım hastane bile bu kadar çok gitmezdim diyip duruyor ne kadar dert anlatmaya calissam da anlamıyor bi tek benim ki mi böyle
Bende düşünmüyo değilim bir sürü ilaç veriyoruz çocuklara ve sürekli hastalar metabolizmasını güçlendirmek yerine kendi kendine vücudun savaşmasına olanak tanımayıp bağışıklık sistemini gucsuzlestiriyo olabiliriz..
Yok caniimm herkeste var o :DD
Kaynanam dgl de bn diyorum vallahi :) 2 li 3 lu test yaptrmadim annemlerin zamaninda varmiydu sanki dedim iyikide yaptrmamaisim.oglumunda surekli ilac kullanmasini istemiyorum asi oldu gorumcem agri kesici verdi verim diye vermedim alismasin vucudu diye 47 gunluk oldu cok sukur hic hastalanmadi.sadece gaz sancilari oluyor normal olarak oda.cok ilac kullanmak iyi bsy degl
Valla benim ki bnde şunu şunu kullandım su asiyi oldum değişmiş mi diye soruyor canım
Canim hersey farkli simdi yiyeceklerimiz hava her yer zarar veriyorveriyor vucudumuza. O zamanlar internet falan yoktu hava tenizdi yiyecekler organikti insanlar cok calisardi fizikselfiziksel de gucluyduler simdi hersey farkli
Benim ki özel hastaneye gidiyorum diye söyleniyor sadece :D geçen eşim doğum parası için kenara 5 bin koymamız lazım dedi yanında olur da belki bi kısmına yardım etmek ister diye düşündü kaynanam hemen atladı tabi de ne özel hastanesi ne özelde doğurması devlet ne güne duruyor benim devlette tanıdığım doktor var ona gideriz demez mi :D hiç ağzımı açmadım eşime baktım güldüm o da annesine döndü senden para istemiycez korkma dedi :D isteseniz de yok zaten demez mi :D destek olucaklarına köstekler yani.. Her zaman farklarını belli ediyorlar
Kaynana deki senin zamnindaki cocuklar bu zmandaki cocuklar gibi Anne karninda kan ve vitamin hapi almiyordu seker yuklemesi yapilmiyordu bu zmanin cocuklari sagliksiz olabiliyor Hemen hastalaniyolar hersey vitmanli deyil eski toprak gibi ve zamn bu zmanin zmani senin o eskiler eski devirde kaldi dee
Benimkide oyle doğumu bile evde yaptircakti nerdeyse cocugu isitme testi goz testine fln göturuyorZ kiziyo vitamin veriyorum kiziyo, tamam sizin zamaninzda yoktu ama ozaman hersey dga saglikliydi smdi cocuklar eskisi gbi guclu degil ki
:) kızları özellerde doğurur. Kendi ve çocuklarının muayenelerini hep orada yaptırır hatta kaynanalar kaynatalar kendileri bile özele gider oralarda ameliyat olurlar da.. bir gelini düşükten sonra hamile kalır tedirgin olduğu için özele gider ama ona laf ederler ' Böyle durumlarda devlete gitmen gerekir ' ' özel hastaneye ne gerek vardı yani?'.... yine de helal olsun. Aha gidiyorum devlete inş. Huzurlu olurlar tek onlar mutlu olsunlar.
Benim de koca öyle ilaca ne gerek var eskiden ilaç mı vardı falan
Benim kaynanamda öyle diyip duruyordu şimdi heryeri ağrıyor bende eskiden bu kadar hastaneye gidiyormuydun dedim ben ne zaman randevu alsam doktora onada alıyoruz bel diz guatr kis herşey var kadında eskiden tabi yoktu biz sanki bayılıyoruz o ilaçları kullanmaya
Benimkide öyleydi de doğurup kurtuldum onun bu laflarından :))
Kaynanam.da Dior kendi annem de Dior ama herkes ne derse desin onların zamanı ile şimdi cokkkk farklı :)
O kaynana sana özel değil kuzum herkes de var :D Ama kendisi gidince ilaç kullanınca hiç bir şey olmuyor bir de çocuğuma bir şey yapar bu ilaçlar demesi beni öldürüyor :D O kadar akıllıydın okusaydın doktor olsaydın ya
Ah ah hep böyleler seninkide benimki gibi galiba benimde ilk çocuğum bide doğunca her şeye kairisirlar sen bi de o zaman bak
Valla çok da haklı ne imkan varmis ne birsey ama dağ gibi evlat doğurmuşlar ve biz de o evlatlara eş olmuşuz eskileri dinlemek lazım
Hayır canım yalnız değilsin. Ben de ilk başta ayda bir 33ten sonra iki haftada şimdi de 7-10 gün arası gel dedi doktorum. Benim de kayınvalidem sen erken gittin çok gittin hastaneye bunda böyle oldu ikincide sık gitmezsin, vitamin konusunda da yerinde olsam bi içer bi içmem ben hiç içmedim ve gibi sözler söylüyor. Vitamin konusunda değil ama sırf öyle söylemesin diye bi sorun olmazsa randevumu olması gerekenden 4 5 gün geç alıyorum ://
412,735 soru
12,426,689 cevap
45,511 kullanıcı