1 ay adetim gecikti doktora gittim kan verdim test yaptım negatif kese falan yok tarlusal verdi. Öbür ay gene gecikti test yaptım pozitif çıktı kan vermeye gittim 1.5 aylik hamile olduğumu öğrenmiştim. 1 aylık süreç arasında markette burnuma çilek kokusu gelmişti markette çilek yoktu hiç, bide evde otururken tarhana kokusu gelmişti. 1 2 hafta sonrası hamile olduğumu öğrenmiştim
Üçüncü bebeme iki aylık hamileymişim öğrendiğimde
Bigün anaaa ben niye adet olmadım dedim bi kan testi tatataaaaaam
Benimde eşimin dedesi vefat etmişti bende ordan oraya yardım ediyorum ağır limon çuvalı taşıyorum sürüklüyorum falan mevlüt günü pertim çıkmış artık belimin ağrısından ölüyorum ama adet olucam zannediyorm eve geldik yine eşimle tartışmışz falan evdede hazirda test var o sırada hele bi yapim belki bisey vardir ortami yumuşatirim falan eşim çok istiyordu çünkü bi yandanda eşim peşimden geliyor merakla bi de ne göreyim iki çizgi biz şok ama içime öyle doğuyordu dedesi yatalakti durumu çok kötüydü kendi kendime diyordum sanki dede vefat edince ben hamile kalıcam diye öyle de oldu
İkisini de acilde öğrendim ☺️
İlkinde idrar yolu enfeksiyonu var diye gittim 2 aylık evliydim doktor her ihtimale karşı test istedi öğrendik hatta eşim elimde serum sedyede bırakıp gerçek mi diye doktorun peşine gitmişti
İkinciyi de oğlum hastaydı kadın doğum ve çocuk Hastanesi'ne acile götürmüştüm idrar testi istediler ondan benim de midem bulanıyordu 3 gündür beklemişken kan vereyim bari dedim onuda öyle öğrendim hatta ilk tepkim ben bu yüzden mi 3 gündür açım demiştim doktor gülmüştü
Benim gibi öğrenen kesinlikle yoktur sanırım
Eşimden öğrendim
1,486,713 soru
24,305,183 cevap
344,350 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın