0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ramazan girdinden beri tartildiniz mi hiç 1 hafta oldu bugün eksi mi artı mi ben pazar tartilicam sadece dün kacamak yaptım bir dilim revani ve 2 küçük tuzlu kurabiye ile :)) etkiler mi tartıyı bakicaz

7 Cevaplar

0 oy
(3,444 puan) tarafından

Zayıfladgmi biliyorum benim tartı günümde pazartesi :) 

25 kilo verdim bı kaç kilo daha istoyotmtda ailem ve eşim yeter diyor ben ramazanda da verecem biraz dedim bakalım

tarafından
Bende 21 kilo verdim :))) ama bayrama kadar ne gitse kâr diye itekliyom zorla :)
tarafından
Eeee 20 küsürler mii benim 7 kilo fazlam var hayatta veremem diyorum hiç umudum yok nasıl verdiniz yaaaa :(
-Reklam-
0 oy
(2,378 puan) tarafından

Ben. 2 ay önce tartıldım 75 dim dün dartildim71 vermişim yani:angel:

tarafından
Kız diyet yaparak mi yoksa diyet yapmadan öylesine mi devam ediyodun :)
(2,378 puan) tarafından
Yok valla diyet değil ama yiyemiyorum ramazan girdiğinden beri
0 oy
tarafından
Etkiler mi bilmiyorum ama vermişsen bile verdiğini bir tık aldırır herhalde :)
tarafından
Dün yedim ve ondan sonra sahur vs de yapmadım yani Dün iftarda yediklerim ile duruyorum bakalım tartilinca gorucez :)
0 oy
tarafından
Ramazanda hep kilo veriyom henüz tartılmadm adetim bitsin tartılcam
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Sahursuz tutuyorum aslında evlenmeden önce de yemeden tutardım alışkanlık olmuş yiyemiyorum 60 idim 57 olmuşum 
0 oy
(12,873 puan) tarafından
Evet sabah tartıldım 77 idim en son ve bu sabah 74.50 çıktım çok mutluyum ;) 
tarafından
Asıl oldu banada söyleyin ya ben kafayı yiycem artık
(12,873 puan) tarafından
Valla yemiyorum canım öyle söyleyeyim sahur yapmıyorum iftarda da ekmek yemiyorum sonrası şekersiz çay ve asla atıştırmalık yok doğadan kayısılı bitki çayı içiyorum böyle
tarafından
Bende genelde eşim olmuyor o yokkende yemiyorum sahuru iftarda da ekmek hiç yemiyorum ki akşamları ekemk yemiyorum zaten ama akşamları yemek yiyorum pilav salata ve ya makarna falan aramızdaki tek fark çayı şekerli içmek atıştırmalık bende yemiyorum ama veremiyorum yaaa :( yürüyüş spor falan yapıyor musun canım
(12,873 puan) tarafından
Aslında pek bişi yemiyor sun neden veremiyorsun şaşırdım
Yok canım yapmıyorum ama 3.4 gündür bahar temizliği yapıyorum canım çıktı desem yeridir onun da etkisi olabilir
tarafından
Benim metobolizma çok yavaş ilaç falan kullandım da pek işe yaramadı ya maalesef. Temizlik yapınca bi de oruçlu olunca kilo gider bende temizliğini yapıcam oruçta bi de böyle deneyelim :)
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Diyette degilim henüz  ama yeni dogum yaptim 7 kilo gitmis 67 olmuşum  :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 115 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 407 göst.
24 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2paşaannesi (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 732 göst.

Kategoriler

1,435,554 soru

23,608,979 cevap

306,286 kullanıcı

...