Kızlar merhabalar. Durumu size anlaticam sizce ben mi alınganlık yapıyorum
ablamla instgramdan birbirimize hep beğendiğimiz şeyleri atarız video olsun kıyafet olsun. Bi reklam denk geldi sayfaya baktım ayakkabi sayfası daha önce kullandığım bi ayakkabıyı paylaşmışlar orjinal değil ama akalite yani orjinale en yakin olan. Her neyse ablama yolladım söyledim daha önce kullandığım bi ayakkabı site güvenilir ama ayakkabı nasıl gelir bilemem dedim 10yildan fazla oldu o ayakkabı kullanalı dedim. İki tane sipariş verdik ayakkabı geldi aynısı ama ayağında beğenmemiş açıkçası bende beğenmedim bide çok para gitti bu ekonomide.uzuldum ama sonuçta bilerek yapmadık bende bisey demedim olan oldu yani. Neyse ben bu arada ablama bayramlık kendim için yine bi görsel gönderdim gördüğü halde cvp vermedi komik şeyler yolladım yine cvp vermedi üst üste mesajlarım birikince niye cvp vermiyor diye görüntülü aradım. Bana sırat aşıyor Trip atıyor. Neymiş benim yüzünden parası çöp olmuş. Bende aynı ayakkabıyı aldım benimde param çöp oldu dedim. Haa yani benim param çöp olmuşsa seninde paran çöp olsun mu diyorsun dedi bana. Ne alaka dedim bende bilmiyordum böyle geleceğini canımız sağ olsun tarzında konuştum. Benim hiç param yoktu falan filan demeye getirdi. Ama anlamların durumu bizimkinden çok daha iyi Allah daha çok versin gözüm yok. Benim durumum ondan kötü olduğu halde hiç bisey demedim o bana laf sokmalar cvp vermemeler yapıyor. Neyse kapatıyorum dedim sinirlendiğim için. Hiç bisey demeden suratıma kapattı tlfnu. Gerçekten çok canımı yaktı çok üzüldüm. Çok gereksiz saçma sapan bi muhabbet acaba ben mi çok gamsız oldum anlamıyorum ki