+1 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Arkadaşlar bugün itibari ile 23 aylık oğlumu sütten kesiyorum aşırı bağlı memeye gündüz hiç vermedim gece vermem mi gerekir çok ağlayacak kesin bunu biliyorum. Verme taraftarı hiç değilim keseceksem tamamen kesiyim bitsin artık diyorum doğru mu yapıyorum hiç vermiyim dimi daha gece. Gece verirsem bana olan  inancını yitirecek kafası karışacak gündüz verme gece ver olacak 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eğer bırakıyorsan tamamen kesmelisin. Ben yapamadım sen yap :) 

Kızım 2 yaşında denedim ama sabaha kadar kendini duvarlara vurdu hic uyumadı. O yüzden devam ediyorum nasıl birakicaz hiç bilmiyorum.
tarafından
Valla duvarlara da vursa ne yapsa vermicem inşallah 2 gün vurur 3 gün vurur sonra unutur diye düşünüyorum yani inşallah
tarafından
Ben dayanamadım vicdan yaptım maalesef. Bende ağladım sonra vermiştim :)
tarafından
Bende çok vicdan yapıyorum ama bu sefer çok kararlıyım onun da iyiliği için çünkü ne uyku var ne yemek yenek var
-Reklam-
0 oy
(796 puan) tarafından
benimki de asiri düşkündü surekli isterdi 1 gunde kestim ama daha oncesinde cok anlattim belki uc ay sürdü baktim olmuyor sabır taşı aldim ayni gün bıraktı hemen hemen 1 ay oldu 
tarafından
Gece verdiniz mi ilk gün kestiğinizde ben sabır taşı da denedim o haliyle bile emdi. Bende 3 aydır anlatıyorum sürekli
(796 puan) tarafından
yok canım vermedim geldi emdi aci dedi noldu bozulmus mu artik diyince evet dedi bi kac kez daha denedim agzina alir almaz birakti bi daha istemedi bazen arada meme diyor istiyomusun diyorum hayir diyor o kadar ben siyahını almistim sarısı da var galiba taşın oyle kestim yani
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Al bendede bukadr 19 aylık vala hata bugun post açtım bnde 2 aya kestrcem nasıl olacak nasıl yapcm hadı gğndüz vermesem ama gece full kalkıyro 10 kere resmen çok bağımlı bnde nasıl yapcm blmıyorum gece emmeden uyumaz :(
tarafından
Mecbur uyuyacaklar canım herşeye alışılıyo buna da alışacak lar ben çok kararlıyım artık çünkü cidden ömrümü bitirdi bu meme olayı
(6,047 puan) tarafından
Bnde gündüzleri baya azaltım 2 kere uyuyor veryorum akşamları yuz  kere kalkıyr yemek de yemiyor doğru düzgün
0 oy
(4,293 puan) tarafından

Aynı senin gibi bugün bende kestim canım dün tam 2 yaş oldu gece nasıl olur bilmiyorum bazen geceleri hiç kalkmadı bu ara sabaha kadar uyudu inşallah yine öyle olur bugün kucağıma geliyor anne cüt diye yakami açmaya çalıştı 2,3 kere bi şekilde unuturdum gece bakalım nasıl geçecek:((bence biraktirabilirsen tamamen bıraktır aklı karışır 

tarafından
Aynen kuzum allahım senin de yardımcın olsun inşallah önemli olan annenin kararlı olması ben bunu anladım valla
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Tamamen kes canım 

Memenin ucuna salça sür hemen bırakıyo iki günde unutuyo 
tarafından
Bende öyle yaptım şimdi beni linç edicekler ama malesef başka çarem kalmadı herşeyi denedim kademeli azaltmayı da denedim ama olmadı aksine daha emmesi arttı. Bende salça sürdüm direk iğrendi çok ağladı ama allahım yardım etsin ne yapayım
0 oy
(8,064 puan) tarafından
Ben yavaş yavaş kestim canım bi anda olmuyor. 
tarafından
Yavaş yavaş hiç olmadı malesef canım bianda kesmeye karar verdim
(8,064 puan) tarafından
Bi anda çok zor bence.
0 oy
(735 puan) tarafından
Önce gündüzleri vermeyeceksin gündüz biraz alışınca bu sefer gecede kesmen lazm birden kesersen çocukta alismaz pek
tarafından
Dediğiniz kademeli olayı 3 ay boyunca denedim kesinlikle azalmadı aksine daha çok arttı malesef. Bi anda kesmek en doğrusu olacak
(735 puan) tarafından
Demek bebekten bebeğe değişiyor .inşaallah kısa sürede alisir
0 oy
tarafından
Vermemen lazım canım evet çok ağlıycak ama yapacak bişey yok verdikçe umutlncak çünkü 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 157 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nnnnnn (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
2 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 202 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu