0 oy
1,266 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden etikenlendirildi
Arkadaslar bilen bilir korunurken hamile kaldim kaynangille altli ustlu oturuyoz kaynanm pintinin teki ayri yakmayak ayri yemiyek bosa masraf cikmasin zaten 3 sene yaninda kaldim obur eltim hic kalmamis beni surekli yaninda istiyor alisti hizmetciligime iyi ya gorumce hic cikmazdi evden eltimin cocuklari hic cikmaz kaynim ben bakayim diye inadina getir vs vs dün soyle bir olay yasadim esime artik evde yemek istedigimi soyledim tamam dedi dun iftari evde hazirladim özene bözene kendi kendine evde yiyoruz diye tribe girdi laflar soyledi ayri yakmayak para harcamaya ne kadar meraklisin faln diye bende ne sacmaliyosun tamam demedin mi falan dedim bi an babasi aradi onun gaziyla ustume cam sise firlatti karnima kac tepik atti sonra beni sokaga atti cocugumla ezan vakti disarda oturdum agalay aglaya ablmai aradim enistem beni almaya gelsin  diye oda benzin yok para falanda yok dur babamgili arayim amcami falan cagirsin seni almaya dedi babamgil istanbulda oturuyor bu arada babami aramis vs ailem cok sinirlendi kayinbabami aramislar kaynanm beni almaya geldi iste alttan almaya calisio biz neler cektik vs babam amcami gondermis beni almaya kaynanmgil iste babama olur boyle seyler falan demis babam yok kizimi gnderin demis neyse kayinbabam ikna etmis babami o sira sarjm bittigine kaynanmla gitmek zorunda kaldim zaten hala kayinbabm ne diyor bunlari kocan duymasin amcangilin geldigini yoksa seni eve almaz diyo kaynanm cocukla tehditliyor falan amaclari ney Napicam yardim edin Esimle kusum ayni evde iki yabanciyiz mecburen gelmek zorunda kaldim ailem arkamda fakat çok kararsizim 

35 Cevaplar

0 oy
(2,265 puan) tarafından
Birazcık aklın varsa durma kaç kurtar kendini, ne güzel sana gel demişler eger şimdi gitmezsen eşin artık ne yapsamda gitmeyecek diye daha fazla yüklenecek. Şu mübarek ayda Allah kim kime iyi veya kötü ne yaşattıysa 3 katını yaşatsın amin.
-Reklam-
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Neden kararsızsin peki ne olmasini bekliyorsun
0 oy
(71 puan) tarafından
Neyle ederse etsin ailen arkandaysa hic kendini mahvetme tekme atmak nedir kovalamak nedir
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Ailen arkandaysa sakın durma. Hatta darp raporu al. Burada da kaç kişide şahit oldum ilkini affedip de tekrar tekrar dövülen. Sen bari yapma.  Sadece kendini değil çocuğunu da düşün
0 oy
(448 puan) tarafından
Kesinlikle arkana bakma. Böyle koca böyle görgüsüz aile olmaz olsun. Kaynananin verdiği teselliye bak biz neler cektikmiş. Cehenneme çek deseydin. Önce karaktersiz oğluna eşine nasıl davranmayi ögretseymis anne olupta. Evlilik adi üstünde Bi ev kuruyorsun bağımsız. Yok annemde yiyelim yok birlik oturalım ya arkadaş kendinize güveniyorsanız niye evleniyosunuz. Hiç taviz verme geri adim atma. Böyle ailenin içinde yetistirdigin çocuklarda yarın öbür gün onlar gibi olcak. Çocuklar göre göre bu durumu normal sanacaklar. İnceldiği yerden kopmuş ne güzel ailen arkanda merdiven siler yine bakarsın cocuklarina. Tek boşanan sen olmicaksin bu hayata Bi kere geldin ömrünü Böyle nankör ahlaksız insanların karsisinda harcama. 
0 oy
(1,152 puan) tarafından
Karısını cocuğunu kapı dışarı edene ne adam derim ne koca ailen arkandaysa 1 dk bile durma 
0 oy
tarafından
Narşit ne demek?
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Durmak için bir sebep yokki canim ortada sana sevgi değer veren bir es yok önce valla ben olsam bu adamın ailesine hizmet edeceğime gider kendi anama babama hizmet ederim en azından dertlenmekten kurtulurum karisini sokağa atan adamdan hayır gelmez ayrı yaşasanız yola gelirdi belki anasıyla babasınında tesirende  kalır  kendini agettirmeye çakışmaz 
0 oy
tarafından
Yani para harcamaya çok meraklisin derken madem anasının dizinin dibinden ayrilmiycakti , ayrı yuva kurmuycakti niye evlendi. Yani buyuktr konuşmak istemiyorum ama bana öyle davranan kocayı asla affetmem. Ailemde ne güzel arkandaymis. Hangibirgune kadar kaynana evinde duracaksın. 
0 oy
(50 puan) tarafından
Onemli olan senin ne istedigin ama guzel bi ders vermen lazim yani ben kendimi swnin yerine koyuyorum ben cocugumu alip giderdim insan olsa pisman olup babanin kapisinda yatacak zaten ozur dileyecek haa gelmezse zaten en iyisini yapmis olursun sana deger vermiyor demek
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(92 puan) tarafından
Iftar saati seni o şekilde dövüp sokağa atan adamdan koca olur mu? Abla da ne ablaymis sen öyle zordayken param yok demiş.  Bende ablayim öyle bir şey olsa ben koşarak giderim ne parası ya.  

Arkadaşım sen de gereksiz duygusal düşünme  al çocuğunu git babanın evine, işe gir çalış, ekonomik özgürlüğün olsun. bugün bunu yapan yarın daha neler yapar. Hiç haber izlemiyor musunuz m kaç kadın sidetten dolayı başına neler geliyor.  

Hem ayrı pişmesin etmesin masraf olmasın diyen insanlar senin het aldığına giydiğine yediğine de karışır.  Kaynanana hizmetçi olana kadar git kendin patron ol.

Bugüne kadar hangi koca iyi yönce düzelmiş hangi kaynana iyilik düşünmus hiç biri.
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Bu adamda  vazgeçemediğin ne ki hayatın boyunca ha şimdi dayak yiyecem ha birazdan diye yaşayacaksın çocuklar buna şahit olacak ve onların 32yasina gelmiş haliyle sesleniyorum insan gibi yaşamiyor isen orda yaşamanın bir faydası yok hele çocuklara hiç yok
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Aileni arayip simdide boyle diyolar diceksin. 

Resil olan sen degil onlar olur gogsunu gere gere sebebini de soyle soranlara boyle böyle oldu bi kere evde yiyelim dedim diye dayak yedim.
0 oy
(7,863 puan) tarafından
İnsan önce kendi ailesini düşünür yani eşi ve çocuğunu. Senin kocan ailesi ne derse onu yapıyor belli ki. Canım sana tavsiyem eşine kaynana hiç haber vermeden direkt babanı ara durumları anlat. Çocuğun için mutsuz bir evliliği sürdürme çünkü en çok mutsuz olacak olan çocuğun dur. Çoğu kadın bunun farkında değil. Baban gelsin seni alsın. Eğer eşin barışmak isterse de ya aileni silecekskn ya beni de. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 891 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 187 göst.
31 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar6565. (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 423 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 523 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,407 soru

12,384,342 cevap

43,412 kullanıcı

Kategoriler

...