Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz 7 yıl oldu ve de 7 yıldır eşim hatırlayıp hiç kutlamazdı sadece ağzının ucuyla kutlarsa kutlardı çok heves ederdim bir pasta bir iğne veya da çiçek alıp gelsin ama hiç yapmadı bugünde öyleydi hiç beklemiyordum hatırlayıp birşey alacağını akşam sadece 12yi geçtikten sonra bugün günlerden ne dedim o da 18 miydi dedi bende dalga geçtim baktım oralı degil birkaç saat önce bana çarşıda işim var dedi gitti az önce eve geldi çocuklara top almış pazar alışverişi görmüş sonra dışarı çıktı bi geldi arkasında birşey saklıyor o ne dedim hiç dedi sonra çıkardı ben pasta aldı sandım bir baktım hediye çantası içinde bunlar var resmen gözlerim doldu halbuyse ben ondan artık hiç birşey beklemiyordum bu konuda unutmuştur zaten deyip ben bile boşvermiştim aldığı hediyeyi görünce gözlerim doldu unutmadığı için o yüzden benim gibi eşi olan kadınlar birgün ansızın o odun(ironi ama benimkinde az birazda olsa odunluk var)eşiniz bir iğne bile olsa alıp gelebilir yani yeterki o ümidiniz hep olsun Rabbim herkese hayırlı mutlu sağlıklı ağız tadıyla yaşayacağımız eşler nasip eylesin bu arada bana en güzel hediye manevi olarak çocuklarım ve de eşim bu arada en güzelleri sizin olsun hava atmak değil amacım bacılar 16.04.2015 ~
Ayyy canım güle güle kullan olurken duygusallştıö vallahi semi düşünemiyorumm
Nice güzel seneleriniz olsun ne ince düşünmüş biz eşimle özel günleri kutlamayız ama normal sıradan günde ben ona bişe alırım kıyafet VS ya da o bana alır sana çok yakışır dedim der özel günleri ikimizde unuturuz ))
Güle güle kullan
Ne demişler 'Çıkmadık candan ümit kesilmez' maşallah diyelim nazar deymesin
1,508,111 soru
24,614,883 cevap
364,283 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın