0 oy
1,082 göst.
Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından

Kizlar bu kariyi ben çok seviyodum normalde ama son 1 haftadır fena canımı sikmaya başladı :d iyilik yaptım kötülük buldum gibi bişey oldu resmen. Bende bikactane tabakları vardı. Onları boş vermiyim diye içine kek yapıp koymuştum. Bu arada ben çok fazla kek yapan birisiyim. Çünkü eşim çok seviyor ona.istinaden başka bişey yapmıyorum. Çocuğu açmıştı kapıyı annesi uyuyomus. Neyse bu kadın bana mesaj attı dediği lafa bakın

Eline sağlık. Bikmadinizmi aynı kekden değişiklik yap biraz 

Ve eşimin işini sordu işi nasıl diye 

Bende sinir oldum dedim ki 

Hayır bıkmadık sen biktiysan vermem eşimin IŞİD'e iyi hayırdır dedim 

Sonra işi girgira vurdu yok kız şaka yaptım çok güzel gidiyor valla dedi kocamın işi içinde merak ettim çalışsın dedi. Bende rahatsız oldum haliyle 

Fazla merak iyi değil dedim 

Bana demesin mi sizi dusundugumden, bu nebicim bı tavır.

Tavır degil cinlerim tepemde asel durmuyo. Parmağım kırık şuan hiç kimseyi alttan alçak durumum yok dedim bende 

Sonra bana dedi parmağına noldu . Saatler sonra cevap verdim tassaga vurdum artık. Uf oldu dedim daha sesi soluğu kesildi. 

Eşimi sorması beni rahatsız etti açıkçası sanane benim kocadan git kendi kocanla ilgilensene ya.

Bide verdiğim keke laf yapiyo. Çok afedersiniz a**bulmussun kilsizini ariyosun yani. Kimseye iyilik yaramaz yaaaa

Eşimde mesajları görünce kahkaha attı. Uğraşma kadınla bırak ya dedi sal dedi
Dedim valla tepkiyi koydum bundan sonra hala devam ederse mesaj atmakla kalmiycam herhalde dedim. Kizlar haksız mıyım ben şimdi?

26 Cevaplar

+4 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ya kız post açmış içini boşaltmak için sinirlenmiş sanki hiç biriniz küfür etmemiş gibi bu namus abidesi gibi yorum yapmlar birinize az ters yorum yapılsa içinizdeki çirkefliği çıkarıyorsunuz yok küfür etmişsin aaaa ne kadar ayıp kadına yakışmaz fln bazıları küfürü hak ediyor kimse burda masum melek rolü yapmasın lütfen 
(110 puan) tarafından
Ya varya sen benim kafasin ağzından bal damliy balllll bu güzel yorumun için sana ayrı teşekkür ederim ❤️
(110 puan) tarafından
++++++
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Ne kadarda sert konuşmuşsunuz valla pes. Siz doğru düzgünmü konuşmuşsunuzki karşı taraftan ne bekliyosunuz 
(448 puan) tarafından
Komşunun patavatsizligi var anladık ama seninde üslup sorunun var. Hiç yakışıyor mu sen Bi annesin bu ağızla konuşmak normal değil.
tarafından
Ben aranızdaki muabbeti bilemem bu diyaloga göre yorum yaptm . Espri yapmış değişik bişey yap die olabilir bakın samimisinşz demekki kızına siz bakıyormuşsunuz , eşinizin işinide belki alamıyosunuz mutfağınızda yoktur die sormuş olabilir sormuş olabilir diyorm bakın karşı tarafı savunmuyorm .
(110 puan) tarafından
Ya kadında cozemedigim biseyler var artık killaniyom ve iyi niyetle söylediğini hiç dusunmuyorum. Ne olursa olsun denmez o lad. Belki benim param yok gücüm ona yetiyo. O mesajdan sonra kocasıyla kahkaha atışı da beni girgira alışı yani nedemem gerekiyordu ki. Ben tepkimi koydum anlar anlamaz bilmem daha da o lafimin üzerine bişey demez herhalde.
(448 puan) tarafından
Bence en iyi cevap görmezden gelmek. Araya mesafe koy muhatap olma.  Sen cevap verdikçe ben neymişim olcak. Görmezden gel o yokmus gibi davran. senin komşun sonuçta sen daha iyi hissedersin art niyetli olup olmadigini. Ben senin yerinde olsam kırık parmağımla küçük bebeğimle enerjimi ona harcamam.
(110 puan) tarafından
Napim canım burnuma geldi artık patladım daha aklı varsa bulaşmasın bana yanı
+1 oy
(25,196 puan) tarafından
Hahaha ya ben neden güldüm :D 
(570 puan) tarafından
Herseyi tassaga vurma selo komikmi
(25,196 puan) tarafından
Hee komik kocası bile kahkaha atmış msjlara :D sana lan ben niye sana açıklama yapıyom ki:D
+1 oy
(13,304 puan) tarafından
Ramazan günü ne kadar çok küfür okudum ben yaa! Edep yahu! Komşunuza takılacağınıza kendinize çeki düzen verin malum belki kız çocuğu anasısınız 
(110 puan) tarafından
Ya ben burda rahat rahat konusamiycam mi arkadaş ben burda nediyorum sen gelmiş benim 2 lafıma takilmissin onu eleştiriyon. Bu konu üzerine yorumun bumu şimdi :d sen sinirlenince küfür etmiyor musun ? Yok deme hiç herkesin bı dur noktası ve Sabri var
(13,304 puan) tarafından
Küfür etmiyorum ben çevremde sinirlenince küfür eden de yok. İki laf et etme diyen yok erkeğin bile ağzına yakışmayan küfürleri ediyorsun bilmem farkında mısın? Komşun da ilginç sen de ilginçsin belli.
(110 puan) tarafından
Benim ağzım bozuk okey. Siz çok normalsiniz mükemmelsiniz ❤️ eminim burda hiçbir kadın küfür etmiyordur sinirlendiğinde. Ne güzel aydinlattin beni sağol daha yorumuna ihtiyacım kalmadı güle gule
(13,304 puan) tarafından
Amin ol üç beş kişi çıkarsa da sırf ağzı yüzünden arkadaş bulamayıp saygı görmüyor. Rica ederim ne demek uyarmak boyun borcumuz
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Sert konuşmuşsun kız. Ben olsam malzeme gönder yapayım derdim. Heralde evinde başka malzeme yok diye düşündü de öyle yazdı 
(110 puan) tarafından
Daha artık sesi soluğu çıkmaz herhalde. Ben olsam cikartmamda çünkü canıma tak etti daha. Habire kocamı soruyo. Kocam 2 gün evde kalsın muhbirlik yapıyorlar resmen. Niye evde çalışmıyormu diyo benim evimi takip ediyosun demiştim bı arada
0 oy
tarafından
Bazıları gerçekten ayarı bilmiyor 
0 oy
(2,342 puan) tarafından

Ama ben dedim bu kızın içinden kufurbaz biri çıkcak diye :D 

0 oy
(135,108 puan) tarafından
harbi cevaplar vermissin
0 oy
(14,487 puan) tarafından

Tassaga vurmak..

A.m bulup kilsizini aramak:sick:

(2,342 puan) tarafından
Ramazanda yaptığımız muhabbete bak
(3,598 puan) tarafından
Allahim affet kız zaten oruç namaz yok şuan bari durduk yere günaha girmim sjsjsjsjssjsn
(2,342 puan) tarafından
Allah'ım affet deyince sabah kocamla tepinirken Allah'ım gunah yaz gunah yaz diye bağırışım geldi aklıma shosbdisn allahim öyle dediğim icin affet
(3,598 puan) tarafından
Allah seni günah yaz diyemi bagirdin
tarafından
Ahhahahah lütfiyee allah iyiligini veree☺️☺️
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Taş.. ..m bu ne ağız kız komşunda kötü konuşmamış bnce
(110 puan) tarafından
Öncesinde de benim kocama yakışıklı efendi dedi kendi kocasinin yanında o lafından sonra kıl oldum ben ona
0 oy
tarafından
Koptum hele :)(
(110 puan) tarafından
:ddds
0 oy
(4,268 puan) tarafından
Hep aynı keki yaptığın icin eşinin işini sormuş gibime geldi 
(110 puan) tarafından
Kız yok ne iş yaptigini biliyo. Eşiminde keki sevdiğini ve başka bişey yemedigini biliyo. Sanırsam bunun kocası benim keki beğendi sürekli eline sağlık fln diyo bı tebessümle onuda kiskanmis olabilir sjdhjdhdhdghd
(4,268 puan) tarafından
Tarifini ver o da yapsın günah
(110 puan) tarafından
Bcdgjgdf
0 oy
tarafından
Sen hep aynı keki yaptigin için sormuştur kuzum eşinin işini
(110 puan) tarafından
Marifetsiz zannetti herhalde beni gömmeye calistida ben onu ucundan gömdüm daha biseyler derse harbi gomucem evine
0 oy
tarafından
Sinirliymissin sanki ona patlamissin çok çok ağır laflar bunlar neticede yine yüz yüze bakacaksınız eşini sorması tuhaf kaçmış evet ama bu kadarını haketmemis 
(110 puan) tarafından
Ama ben ona sinirliydim zaten. Bı konu geçmişti arada benim koca kaynamisti kendi kocasının yanında benim kocama niye aselin babası Cok yakışıklı efendi demişti o laftan beri taktım ona kafayı. Bu mesajıyla da patladim
0 oy
(494 puan) tarafından
Valla kadın sana bi şaka yapmış altı üstü ne var yani bunda bende şaka yaparım sevdiğim insana devamlı önce siz kendi  üslubunuza bakın burda tamamen siz suçlusunuz bayan elinden geldiğince alttan almış sizi ben olsa bu kadar naif olmazdım 
(110 puan) tarafından
Karı senin kocana yakışıklı dese bile mi?
0 oy
(2,191 puan) tarafından
İkinizde de var gibi biraz hata , bende mesela kuzenimin eşini vs cocuklarini herkesi sorarım telde ama merakkimdan değil ayıp olmasın diye, belki öylesine soruyordur ama yok hep kek gönderiyorsunuz vs lafı çok saçma sonra tassak geçtim ne demek biraz  hadsizce olmuş  ama ona  karşılık sende çok sert konuşmuşsun komşuna bana göre , arayı uzak tutun biraz mesafe sokun
(110 puan) tarafından
Öyle yaptım zaten
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Kadında biraz patavatsizlik yapmış öyle diyemezdim ben sahsen
0 oy
tarafından
Sende alttan kalmamışsın kadın çokda üstelememiş bi gariplik bulamadım 
(110 puan) tarafından
Evimi gozetliyo. Muhbirlik yapiyo kocam 2 günde evde kalsın niye evde çalışmıyormu sanane sanane benim evi ne dikizliyon ya. Bide benim kocama yakisikli dedi kendi kocasının yanında. O gün susmustum daha artık kilit vursalar bana ise yaramaz
0 oy
tarafından
 senin tavrında yanlış Sende alttan kalmamışsın kadın çokda üstelememiş bi gariplik bulamadım 
(110 puan) tarafından
İlk defa yapmiyoki bunu. Muhbirlik de yapiyo bak açıklamayı iyi oku son 1 haftadır diyorum. Daha diğerlerini anlatmadım bile.
0 oy
(132 puan) tarafından
Hayatımda ilk kez böyle küfürler duymuş olmam :D çok iğrenç
(110 puan) tarafından
Eminim sen hiç etmiyorsun dur siz zaten bir meleksiniz ki :dddd buraya oynamayın bu kadar
(132 puan) tarafından
Etmiyorum herkes siz değil bu kadar iğrenç bir üslupla konuşmayı kendime yakıştırmam

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 432 göst.
0 oy
12 cevap 951 göst.
9 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 310 göst.
+2 oy
9 cevap 678 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu

410,760 soru