Kizlar ben bulunduğum şehrin en zengin yerinde oturuyorum ev benim lakin 1+1 son kat 3 çocukla eşim ben bize küçük gelmeye başladı oyun parkı futbol sahası güvenliği ne aklınıza gelirse birde çocuklarım burdaki çocuklarla pek anlasmiyorlar bizim iş yerimiz elit bir semtte ne çok fakir be çok zengin hatta fakirin bir üstü diye bilirim ben saattigim ev 1 +1 olduğundan piyasada bu kadar pahalı olduğundan ancak orada ev alabiliyoruz asansörü yok 3 ncü kat ama evi temiz güzel Allah var tabi benim evim kadar olmasa da ben bayana dedim yanlış anlama evin güzel cadde üzeri ve tam eşimin iş yerinin karşısı tabi biraz rahatligim kısıtlanacak burada son kat önüm açık ti kimse yoktu tesettürlü olduğum için hani cocuklarima kıyamıyorum nasıl alisacaklar nerde bisiklet surecekler ha diyince nerede parka gidecekler biz evin kaporasinida verdik ama içim hiç rahat değil almasak olmaz evler git gide dahada yükseliyor ben o semtte yüksek kat önüm açık olsun çok isterdim fiyat farkı epey olacaktı eşim okadar kredinin altına giremezdi ego olarak düşünmeyin. Lütfen sadece uyku tutmadı dertleşmek istedim