Deli desem değil akıllı desem o yaştaki insanın yapacağı davranışları sergilemiyor.. Değişik bir kadın benim görümcem.
Geçen sene martın sonunda kayınvalideme gitmiştik görümcem evli değil (40lı yaşlarda) o da evdeydi. Telefonunda bir problem vardı yapmak için aldım tam o sırada şeytan dürttü şu WhatsAppa gir yeğeni ile konuşmasına bak diye. Bu arada hisleri, özellikle altıncı hissi felaket kuvvetli biriyim. Bana böyle bir his gelmişse o mesaja bakmalıyım deyip girdim baktım.. Ayyyy sayfalar dolusu dedikodumu yapmışlar hala yeğen.. Yeğen de benden 2 yaş küçük.. Bi zoruma gitti ki anlatamam.. Ben saf saf onlara iyi niyetimle gidiyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum her zaman. Oraya gitmemle ilgili bile yorum yapmışlar, arkamdan dalga geçmişler neler neler ya. Eşime söyledim, ağzına geleni saydı eşim o an orda. Baya tartışma oldu. Sonra ben "aile bozan" kişi ilan edildim.
Kasım ayında da doğum yaptım görümcem aramadı sormadı yeğeni yani sonuçta bi kere bile gelmedi. Hem ç kendileri haksız hem kendileri tavır yapıyor. O gün bugündür gitmiyorum oraya. En son geçen gün kayınvalidem çağırdı torununu özlemiş neyse yaşlıdır dedik gittik görümcem hoş geldiniz bile demedi. Ben de şimdi bayramda oraya gitmek istemiyorum. Eşim de orası benim annemin babamın evi onun terbiyesizliği ona kalsın diyor