0 oy
963 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annem ve kız kardeşimle çay içiyorduk kardeşimin bebeği su biberonunu istiyormuş farketmedim kardeşim abla biberonunu verir misin susamış heralde dedi ayyy nasıl farketmedim diyerek ağlamaya başladım :))))

Bizimkiler neye uğradığını şaşırdı tabii sonra onları öyle şaşkın görünce gülme tutmuştu :))) 

Sizin var mı bakalım ?

46 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşin çikolata almıştı vegan bnde vegan değilim ona aglamistm kız:))☺️☺️
tarafından
Yedin mi bari :)??
tarafından
Yok yemedim cnm vegan değilim gitti bidaha geri gtrdu kuzum:)
-Reklam-
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Valla ne duygularımda ne de can çekme konusunda değişiklik yaşamadım ben cnm aynen devam ettim hayatima
tarafından
Ne güzel maşallah
0 oy
tarafından
Kocam tuvaletteyken kapısında beni bekliyordu diye ağlamıştım 
tarafından
Kocan niye bekliyo :))
tarafından
Beni sinir etmek için tuvaletin camından gelmiş bakıyordu u.yuz
tarafından
Eee yuh :))
tarafından
İşte böyle sinir bir kocam var :Djsjsj
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Karnım büyüyo giydiğim bluzum güzel durmadı eşimde güldüydü kötü anlamda gülmedi biliyorum ama o psikolojiyle bir ağladım bir ağladım eşimde videoya çekmişti kapat şunu diye bağırıyordum ahh ahhhhh:D
tarafından
:)) anı kalmış ne güzel
0 oy
(782 puan) tarafından
Ota boka ağlarım :D 
tarafından
Mood :))
0 oy
(9,052 puan) tarafından
dedem benle küstü cunku kacarak evlendım onu düğünde gordum orda elını optum ağlamıstım dedem gıtı oda ılerde ağladı
tarafından
Bu normal bence saçma değil
(9,052 puan) tarafından
eşım askere gıtı ağlamadım nebılem dedemde agladım
0 oy
(69 puan) tarafından
Sebebini bilmeden sabaha kadar aglamstim esim ne oldu bisey mi yaptm dedi hayiiiirrr dyerek daha cok agladm:))))
tarafından
Hahah
tarafından
Ahahha biri sorunca daha bı yükseliyor duygular :)))
(69 puan) tarafından
Ahahhaha valla yaa sonra esim bana üzülüp kendi bsey  yapti sanip sinir krizi gecirmisti ahhahaaha :))))))
0 oy
(191 puan) tarafından

Benim bebe erkek daha 22 haftaligim geçen sünnet olcak canı acıyacak diye ağladım :D

tarafından
Ahhaaha hele dur bı gelsin bacı ağlatacak bol bol :))
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Petibor bisküvi canım istemişti gelirken alirmisin dedim esime unutmuştu almayı 

Oturup ağladım 

Ve 15 sene gecti ustunden hala unutmadım basinada kalkarım 
tarafından
Ayyy şaka gibi 15 sene :)))
(4,987 puan) tarafından
Evet tam olarak okadar ☺️☺️
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Aman ben dizilere aglıyordum ***** sacma sonra bebeğime zarar verdim mi acaba diye yine aglıyordum :) :) :) 
tarafından
Tövbe yarabbim :))) bı pişman ol bı sus dimi :))
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Niye ağlamak için sebebim yok diyerek ağladım ben ve nenem ölmüş gibi baya hıçkıra hıçkıra :D eşim çok gülmüştü ahshhsjs bikeresindede eşim hazırlandı işe gidicek oturdum ağladım niye işe gidiyorsun diye ahahshshhs :D
tarafından
Lütfen şaka de :)))
(6,086 puan) tarafından
Gerçekten böyle :D
0 oy
(3,039 puan) tarafından

Güzel anılar canım  ben ota b.ka herşeye ağlıyordum 
tarafından
Evet gülerek hatırlıyorz :))
0 oy
(100 puan) tarafından
Pazar kahvaltisi yaptik esimle kızımla ikinciye hamileyim sofranin basinda oylece oturfuk kaldık cay buz gibi oldu falan neyse nasil yaptim bilmiyorum elim çarptı caydanligin üstü yan devrildi biraz elime geldi ama soguk cokta dokulmedi ben bi basladim aglamaya esime diyorum sen beni yakmaya calistin diye halbuki kendim çarptım yemin ediyor ben bisry yapmadı ben cocuk gibi tutturdum beni yakmaya çalıştın baska zaman gorumcemler var böyle boyle oldu diye anlattık güldük kabak tatlısı yiyorduk üstüme düştü bi parca ablam dedi sakin üstüme dokuldu diye ağlama
tarafından
Ahahaha;))
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Çukur da selimin ölmesi:)
tarafından
Hiç izlemedim ama bende dizilere ağlıyordum eşim yasaklamıştı
(1,571 puan) tarafından
Benimki agladigimi gorunce gülme  krizine giryordu ;)
0 oy
(348 puan) tarafından
Soğan dograrken aglamistim mutfakta  soğana uzukmusum sanırım niye agladiysam onu hatırlıyorum ama sonradan niye ağladım ben ya demiştim
tarafından
Gözün yanmış olmasın kız:))
0 oy
(132 puan) tarafından
Rafadan tayfa da kamil zorda kalmış çocuklar para topluyor felan kamil hayriye sarıldı ağladı bende ona ağladım :D
tarafından
Ahahha ayyy çok iyi yaa:)))
0 oy
tarafından

Gebelikte değilde lohusalıkta doğurdum artık hamile değilim bebeğim içinde hareket etmicek diye agliyodum :D

tarafından
Tövbe tövbe :))))) shshsh
0 oy
(2,465 puan) tarafından
Ben kola dolduruyodum agbim yavaş doldur köpürmesin dedi başladım ağlamaya yarim saat ağlamışımdır  cok hassas bir dönemmis  şimdi dese kalk kendin doldur derim:)))
tarafından
Çok saçma bişey yaaa :))
0 oy
tarafından
sacma degil ama yine de yazmam istedim. midem cok bulaniyor, dolabi actim yiyecek bir sey bulamayip kapattim hicbir sey canim isyemiyor cunku. o an annem geldi aklima ve hungur gungur agladim. cunku canim ne isterse annem ne olursa olsun yapardi. 8 saat uzakliktayim anneme:( yine gozlerim doldu
tarafından
Kıyamam ya :(
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Yok benim öle.   
tarafından
Peki :))

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 221 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
+1 oy