Ultrasyona gore 38 ci hafdamdaydim. Sabah az az adet sancisi cekdim ama erken dogum riski oldugu icin bu agrilarim surekli vardi. Bir kac defada doguyor diye gitdim cati muainesine ama 1 parmakdi acilmam. Akşama kadar az az sancim oldu gideyim bir kesde dokdora dedim saat 8 bucuk gibi gitdik doktor 1 parmak bide yarim acilmamin oldugunu soyledi. Bir daha kontrol edeceklerini soyledi. Bir saat sora bakinca artik 2 parmakdi. Acilmam. Yatiş yapdilar. Ama sabah 6 gibi olur dege soylediler. Doktorlara dogumum cabuk oluyor bebege dikkat edin dege uyardim onceden. Gece 1 bucuk gibi bir kes daha bakalim sana ama erken dediler daha. Bakinca acilmam artik 4 parmakdi dogum başliyor dedi. Suyu acdilar 10 dakika gecmedi dogurdum. Bana dogum yapdirmak isdiyorlardi nefes al diyorlardi bende oyle sey yok bir kere guclu ıkınmam oluyor bebek adeta ucuyor cok komik doguruyorum her kes cok şasirdi daha vakit var dege duşunuyorlardi bebegi zor tutdular:))Allah hepinize boyle kolay dogum nasib etsin.:)) kucuk doguyor bebeklerim ama 2600. Kq 49 sm cok şukur sag salim evimize donduk
Maşallah hayırlı olsun :)
Açilman birden hızlanmış ne güzel
Masallah canim ya Allah bagislasin da bebek ucuyo dedigin yerde koptum :D
Yaa ne kadar gzel.bir dogum insann okudkca okuyasi geliyo :):) hic korkutucu degil aksine cok tatlii :):) ucan bebek doguran zuhree :D
Ay masaallah kuzum anlatma oyle hrkse Allah korusun nazar degdirecen kendine
İyi ki karşı duvara uçmadan tutmuşlar çok güldüm :D güle güle büyütün ❤
Canim masallah sana ve bebegine gozlerin aydin darısı bizim basimiza insallah
409,901 soru
12,323,853 cevap
39,051 kullanıcı