Kizlar ben ilk kizima hamileyken esim beni kendi sitelerinde oturan biriyle konustu aldatti yani ben yakaladim kaynanamin da komşu olur bende kizi surdan taniyorum babasi bizim koye yakin bi köyden oyle biliyorum yani zaten biz esimle tanismazken bu kiz esime yuruyomus esim istemiyormuş sozde sonra napti etti beni o kizla aldatyi kizla ben kavga ettim birbirimize agza alınmayacak seyler söyledi ve sonra kenei itiraf etti evet bis bi halt yedik falan diye bu arada kiz evli 2 tanede çocuğu var akli hala esimde ama bu nedense umrumda degil hatta esime de dedim isteyen istediği yere gidebilir umrumda degil neyse ben o zamanlar affettim hadi bi kereleik oldu diye aklima sicayim ikinco gebeligimde yine ayni sey oldu hatta bu sefer esim bayagi asilmis kiza öyle böyle değil hemde sonra kiz bana yazışmaları atti oyle öğrendim ve stresten nerdeys3 erken dogum yapiyodum ve ben obur kzim küçük digeri karnımda hicbisey yapanadim sadece onu evden uzaklastirdim başka yerde annesinde kaldi sonradan bi sekilde baristik dun de kiz bana yazmis banu seni dostluğunu kaybetmek istemem vilmem ne diye dedim Allah askina sacmalama ne dostu ben seni gördüğüm yerde oldurucem nerdeyse tuhaf tuhaf konustu hatta benden suphen olmasin bilmem ne istersen ailecek görüşelim falan deedi yok dedim istemes kalsin benden uzak ol kizlar niye yazmid olabilir beni yoklamak icinmi nedir anlamadim