Bunları konuşacak bir arkadaşım bile yok herkesten uzaklaştım, sanırım biz artık eşimle anlaşamıyoruz, hamileliğimin 4 ayından sonra artık bana dokunmaz olmuştu çok istediğim halde ben bebek varken yapamam diyordu gebelik bitti bebeğim iki aylık hâlâ bana yanaşmıyor ben de artık istemiyorum orası ayrı ama sürekli tartışıyoruz, ailesine katlanamıyorum kendisine de katlanamıyorum, öpmeyin bebeği dediğim halde kaynanam grip haliyle öptü bebek iki hafta antibiyotik kullandı hâlâ iyi değil gibi doğumdan sonra gerçekten soğudum ailesinden kalabalık istemiyorum diye ağzımla söylediğim halde her gün birilerini getirip birde bebeği öpüyorlar, kaynanam bana bebeği emzirmek için kucağıma aldığım zaman resmen kıskanıyorum dedi ayaklarında mantar var onları siliyor dudağında uçuk var onları koparıyor bir de bu haliyle bebeğe dokunup öpüyor, grip olduğunu hissettim anne sanki sen gripsin dedim sabahtan akşama kadar tek kelime konuşmadı benimle akşam gelmiş eşime ben yarın gelmeyeyim diye üzülerek işi varmış gibi söylüyor ben de o böyle yapınca gel neden böyle davranıyorsun dedim bebeğim hasta oldu, bir de kendileri bulaştırmamış gibi Allah Allah nerden geldi hastalık diyorlar, gelince sürekli bebeği kucaklarına almak istiyorlar bebek uyusa bile bırakmıyorlar çok sıkıldım eşim bu durumu görmüyor ama kim olsa yerimde bu durumdan sıkılır bence, ayrıca eşimle o kadar uzaklaştık ki tek muhabbet etmiyoruz ben de artık dinlemek istemiyorum zaten soğudum sanki ama bebeğimi düşünüyorum ne yaparım diye her hafta sonu ailesi arıyor gel köyde iş var diye bugün yine gitti neden her hafta iş var bi hafta sonuda bizimle kal diyorum onlar yaşlı diyor ben hiç gitme demiyorum ki ama her hafta da bir iş çıkmaz, şimdi benim oraya gitmemi bekliyorlar asla gitmiyorum ailesi yüzünden tartışıyoruz, aramızda duygusal bir bağ kalmadı zaten cinsellik 7 ay önce bitmişti şimdi sarılmak bile gelmiyor içimden önceden ne zaman sarılsam yeter mi tv izleyeceğim diyordu işten gelip TV açıp uyuyordu yalnız kalıyordum hâlâ öyle bebeğim var Allah'tan hep işim oluyor eskisi kadar yalniz hissetmiyorum ama çok sıkıldım galiba ayrılmak istediğimi söyleyeceğim buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim bunları anlatacak kimsem yok içimi dökmek istedim