0 oy
515 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,243 puan) tarafından

Kizlar Günaydın hepinize ben uzun zamandir diyet yapmaya calisiyorum ama yapamiyorum bie gun yapiyosam 2.gun bırakıyorum bende dedimki diyetisyene gideyim nelki faydasi olur nihayetinde para veriyorsun hemde motivasyon saglar dedim esimde dediki sen kilo ver ben sana ekstradan para vereyimm dedi :Dkendimi tutamiyorum abur cunur hamur isi konusunda  napsam acaba bos buldukca surekli agzima bisey atiyorum boyum 168 kilom 80 

11 Cevaplar

0 oy
(3,927 puan) tarafından

Haha benim eşim de dedi ki 70 in altına düş dile benden ne dilersen :D

(1,243 puan) tarafından
Walla mi düşeriz insallah ya :D
(3,927 puan) tarafından
Inşallah ya sonra para versinler :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
parayla alışveriş yaparsın kendine yeni kıyafetler alırsın falan bunu düşün tut ağzını kız :))) 
(1,243 puan) tarafından
Bi gun tutuyom aksamina bozuyom ya gorsen :)) insallah bu sefer gaza gelieim biraz
0 oy
tarafından
Ne zaman biraz dikkat edeyim desem akşamına bir torba abur cubur la geliyor benim adam 
(1,243 puan) tarafından
Yok benimki de alma der ben çok düşkünüm  senin isin daha zor :))
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Sen eşimin bana dediklerini duysan bide :)))
(1,243 puan) tarafından
Ne diyo  kiz :)
(179 puan) tarafından
Sen zayıfsın ki profildeki sensen eğer
(3,464 puan) tarafından
Profildeki benim de 3 yıl önceki halim 55 kiloyken :) şimdi 69
(179 puan) tarafından
Olsun çpl güzelsim bence kilo fark etmez sende tabi boyun da aczık uzunsa daha iyi
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Aaa ne guzel motive ben olsam 0 bedene dusmek için elimden geleni yaparım zengin olurum kocamdan kız :) 
(1,243 puan) tarafından
Iste bogazimi bi tutabilsem olcam da tutamiyom ya :D
0 oy
(1,906 puan) tarafından
Ay canım aynı ben boy kilo aynı karnımda eltime öyle dedi sen ver kilo ben sana 2000 verecem ama almış eltim eşim diyo sen kafaya koysan yaparsında 
(1,906 puan) tarafından
Ramazanda zor olur ya bayramdan sonra başlayalım canım birbirimize haber verelim biz yaparız yaa
(1,243 puan) tarafından
Haklisin canım yapalim ya yaz da gelmek üzere veririz bence :)
(1,906 puan) tarafından
Eşim diyor oğlumuzun dogum günü nü düşün elbiseleri düşün
(1,243 puan) tarafından
Benim esim zayiftir bana diyoki yazin denize gitcwz yanimda sisman mi durcan diyo :))
(1,906 puan) tarafından
İnadına zayıfla o zaman iyice delircek
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Diyetisyene gitmek kendim için yaptığım en güzel şey. 19 kilo verdim 5 ayda. Simdi 61 im biraz ara verdim bayramdan sonra 1 ay daha devam edicem
(3,061 puan) tarafından
Isin ehline gitmek her zaman için iyidir.  Yemeyince herkes verir evet ama kas kaybı olmadan yag ve ödem vermek gerek bu da beslenme düzeniyle oluyor
(13 puan) tarafından
Bende yetisyene gitmek istiyorum ama çok para istiyorlar mı ne kadar ödüyorsunuz
(3,061 puan) tarafından
Aylık 150 benim
(13 puan) tarafından
Çok değilmiş o zaman bende giderim inşallah Uygun iyi bir diyetisyen bulurum
(3,061 puan) tarafından
Evet çok değil benimki
0 oy
tarafından
Hahah eşini dinle 
(1,243 puan) tarafından
Ben dinliyorum da midem dinlemiyoe :)
0 oy
(693 puan) tarafından

Diyetisyen çok çok iyi aynı sizin kiloda eşim çok kilo almışsın diyince diyetisyene gittim 3 ayda 59 kiloya düştüm listeye tam uydum sabah 6 kalkıp 45 dk yürüyüş yaptım eve geldim egzersiz yaptım inat ettim :'( cık hamile kaldım doğurdum diyetisyene başlım dedim ki yine hamileyim :D Allah nasip ederse bunu doğurup diyetisyene başlıycam tekrar motive ediyor orda haftanın en çok kilo verenleri yazıyor onları gördükçe daha hırslanıyor insann

(1,243 puan) tarafından
Oo  masallah canim ne guzel ugrasip vermissin bende oyle düşünmüştüm hani hesap veriyoz ya neticede gaza gelirim diye :)
(13 puan) tarafından
Ne kadar ödediniz diyetisyene aylık mı ödüyorsunuz
(693 puan) tarafından
150 TL ödüyordum haftada bir kere kontrole gidiyordum bu sene sordum 250 TL olmuş aynı şehirde değilim birdaha o diyetisyenle devam edersem online olucak öylede motive olucagımı zannetmiyorum ama evde yıllarca diyet yapan biri olarak söylüyorum ki diyetisyen kontrolünde zayıflamak çok çok iyi verdiği kütler bile farklı limon bal zerdeçal karabiber karışımı kim söyler göbeği eritmek için onu yazmıştı asla göbeğim kalmamıştı mesela
(13 puan) tarafından
Yaa çok iyi bende gidecem mutlaka ne kadar olursa olsun
0 oy
tarafından

Eşinin çözümü harika:D

Aralıklı oruc yap canım.

(1,243 puan) tarafından
:D para gitmesin diye kiz sirf :)) o da mantikli geldi ya onu mu denesem ki
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Araliklo orucu dene :) canin surekli bsieyler atistirmak istediginde yesillik ye, yika ayikla koy tezgaha gel git ye salatalik ye ,eve de hic abur cubur alma hamur isi falan yapma, gunde 1.5 saat yuru, 3 litre su :) 

Aralikli oructa da aksam 6 dan sonra bisey yeme , cay icebilirsin sonra da bitki cayi ic, bi haftaya vucudun bu duzene alisir, aksam 6 sabah 10 arasi bisey yeme 
(1,243 puan) tarafından
Yeşillik hic sevmiom ya niyeyse bitek salata hani karisik olursa oyle :) onu da bi legen yapıp yiyorum yine ayni oluyo yürüyüş sansim pek yokda anca kizlari parka götürüp getirebiliyom canım en az 2 saat sürüyor zaten  aralikli oruc da mantıklı geldi onu deneyeyim bence ya
(5,292 puan) tarafından
Ayy bende sevmem hele ayikla yika cok angarya geliyo, bendd atisritmayi cok severim agzim bos durmaz o sebeple yesillik atistiriyorum :D normalde cipsler kuruyemisler ooo :) arilikli oruc benim tek kilo verme yontemim, suan emzirme donemindeyim seneye tekrar yapicam artik

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 869 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 824 göst.
7 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Sunakarayell (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 243 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (269 puan) tarafından soruldu

404,895 soru

12,129,270 cevap