0 oy
2,108 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şahsen ben dişil enerjimin yüksek olmasını çok seviyorum her girdiğim ortamda hemen tavırlarımla konuşmamla saçımla başımla dikkat çekerim kahkaha atmaktan çekinmem dimdik dururum kambur durup kendimi saklamaya çalışmam insanların gözünün içine uzun uzun bakarak sohbet ederim dozunda makyajımı yaparım parfümümü sıkarm kıyafet dolabının içine güzel kokular damlatırım manikür pedikür aksatmam konuşurken kibar konuşurum eşimle tartışınca uzun uzun trip mesajları atmam lafımı söyler çekilirim eşimi olur olmadık kıskanıp sorguya çekip darlamam  devamlı güler yüzlü ve mutluyumdur evde süslenir püslenir dans ederim sporumu yaparım bakımımı yaparım eşimin yaptığı ufacık bişeyi bile yüceltip teşekkür ederim her işten geldiğinde canım eşim bizim için yoruldun mu sen der sarılır öperim eşimde bu cıvıl cıvıl hallerimi çok sever bu mutluluğumu gördükçe beni daha mutlu etmeye çalışır<3. Bunlar dışında da hem hiç gitmicek gibi sıcak davranırım hem her an gidecek gibi bir ayağım hep dışardadır beni kaybetmemeye çalışmak zorundadır. Örneğin eşim bir kariyer hedefinden bahseder ben cevap olarak derim ki senin için iyi olur tabi o zamana kadar ben belki hayatında olurum belki olmam boşanmış oluruz belki o zamana beni ilgilendirmicek senin kariyerin ama senin için iyi olur tabi derim böyle arada bir de afallatırım onu bu bi taktikdir kızlar erkekler kendilerini afallatan her an gidebileceğini hissettiren kadınlara daha çok bağlanırlar :D Bunların hepsi dişil enerjiyi yüksek tutmak adına bir bütün bence. siz nasılsınız bu konuda ? Bu arada bu dediklerimi daha ayrıntılı araştırıp kendinde uygulamak isteyen olursa adil yıldırımı açıp izleyebilir dişil enerji nasıl yükselir napınca erkeklerin ilgisi üstümüzden azalmaz herşeyi anlatıyor 

47 Cevaplar

0 oy
(1,021 puan) tarafından
Tam olmak istediğim ben 
tarafından
Ol canım hiç zor değil
(1,021 puan) tarafından
Biraz daha enerji lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç çocuğun var merak ettim 

Zira çocukla bunlaa vakit bulmak dışarı çıkmak coook zor gele bu pahalılık ta düşün benim eşim bayaa iyi kazanır iki çocukla yine çıkamam sürekli dışarı
tarafından
Bir ortamda yüksek sesle kahkaha atmak çok sacma nasıl dikkat cekerimin aaciklanmis halu
(4,158 puan) tarafından
Onu şu anlamda demiş sanırım... eşine gidebileceğini gösteriyor anlamında
tarafından
Evet onu mecazi dedim her an gidebilirim manasında bir ayağım dışarda.  kahkaha atıyorum yani size de tavsiye ederim güzel birşey:D
tarafından
Ayy ömründe görmediğin kadar guleryuzlu veeee mutluluk dolu bir insanım emin ol
tarafından
Senle anlaşmamız lazım o zaman bana niye sinirlisin :D
0 oy
(4,158 puan) tarafından

Manikürümü pedikürümü aksatmam mı dedi o :)

tarafından
Kadınlarla konuşurken de böyleyim neden hemen erkek anladınız
tarafından
Oturduğun ortamda dışarıda falan bir kafede illetin bir erkek vardır haa ev içi diyosan evde herkes senin dediğin gibidir
(4,158 puan) tarafından
Ben sevmem normalde zaten yüksek sesle Kahkaha atmayı....
tarafından
Benle otursam atarsan sürekli espri patlatırım sana :D
(4,158 puan) tarafından
Esprili insanları severim de sakin gülelim yine de :)
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Belki olurum belki olmam deyince bunu sadece olum icin soylerim diger turlu soylersem biz bunun icin mi imza attik der simdi cik git der yani :)) 
tarafından
Alınacak bi eşim olsaydı bende başka bişey derdim aman sen bunu deme o zaman kavga etmeyin :D
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Ben yaşayan bı ölúymusummm demekki☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Niye öyle dedin yaa aaa :)
0 oy
tarafından

(C) hiçbiri.... :D

tarafından
Ahahahsha ya çok şeker yorum
0 oy
tarafından
Taktik maktik yok bam bam bam. Herkesin kırmızı çizgisi vardır eşimde bilir ve onları yapmamaya çalışır zaten. Seven insanda kaybetme korkusu olur zaten. Hiç böyle şeylerle uğraşmam. Doğaçlama takılırım. Ve dışarda kahkaha atilmasindan da.hic.  hoşlanmam . Bazıları abartıyor ben bile rahatsız oluyorum. Tabi sen böyle mutluyssn bize ne.
tarafından
Mutluyum canım
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Tam bir odunum  :)
tarafından
Yaaa mutluysan sorun yok:)
0 oy
(92 puan) tarafından

kız okurken keyiflendim valla bayıldım hayat enerjine :)

tarafından
Ayy teşekkür ederim :)
0 oy
(1,656 puan) tarafından
3 aydır hastanede yatıyoruz enerjinin e si kalmadı valla bende eve gidince nasıl olcak hiç bilmiyorum hiç bişey den zevk almıyorum artık
tarafından
Ya canım çok geçmiş olsun neyiniz var ? Bazen dibi gördüğümüz zamanlar oluyor bende hep böyle değilim hele ilk doğum yaptım 3 ay nerdeyse duşa bile zor girdim sabret geçer herşey
(1,656 puan) tarafından
Kızım yatıyor canım yoğun bakımdan cıktı sevindik derken servise yattık 3 ay oldu az kaldı cıkıcaz inşallh
tarafından
Ya inşallah en kısa zamanda iyileşir kaç yaşında hastalığı ne canım üzüldüm şimdi
(1,656 puan) tarafından
8 aylık düzeltilmişi 6 aylık 7 aylıkken Premature doğdu 3 kez bagırsak ameliyatı gecirdi aylarca yoğun bakımda kaldı cıktı yoğun bakımdan ishalleri basladı sonrasında servise yatırdılar 3 aydır burdayız işte yakında cıkıcaz inşallah
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Hiç bir yerde kendimi övmeye çalışmam tanıyanlar yapar benim yerime :))
tarafından
Övebilirsin neden kendine böyle bir kısıtlama getirdin bu kısa hayatta :) dozunda olduktan sonra kendini övmek güzel bişey
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Yorumlara bakıp çıkacam jsjsjs 
tarafından
Aman kaçırma linçlerimi jfkfm
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Çizdiğin profili cok beğendim az çokta böyleyim diyebilirim:)

Ilgimi çeken şey herkes dalga gecmiş,ters cevaplar vermişler sense cok sakince cevaplamışsin helal olsun 
tarafından
Artık o kadar alıştım ki ne desem yadırgayanlar çıkıyor sakinliğini bozmaya karar verdim . Benim gibi düşünenler anlattıklarımdan asla rahatsız olmuyolar :)
0 oy
tarafından
Evimde eşime her türlü Cilveyi şakayı yaparım ama dışarda hal ve hareketlerimle ve giyinişimle dinime yakışır şekilde hareket ederim 
tarafından
Ne güzel canım
0 oy
tarafından
Eski Postlarına da baktım. Cidden merak ettim seni. Keşke bir foto atsan.
tarafından
Atarım birgün herkes foto at diyor
0 oy
(2,013 puan) tarafından
ay yorumlar ne gıcık ya , yok kimsenin gözünün içine bakarak konuşmam yok ayıp bilmem ne , hafif kadın diyen bile olmuş yuh yani yuh.. Bunları diyen insanlar bence hayattan gram zevk almayan mutsuz insanlar. Enerjisi yüksek ortamda mutlu cıvıl cıvıl olan insanlara cilveli demek bizim toplumumuzun saçma delisi düşüncesi ya. Yok neymiş cilveni kocana yapacakmışsın. Ulan mutlu insanlar herkese herşeye mutluluk saçarlar. başkasına cilve yapmakla bunun ne alakası var.  ööff toplumumuzda önce kadınlarımızın açık görüşlü olması gerekirken, onlarında bu kadar hayata kapalı olmaları içimi daraltıyor. 
tarafından
Sormaaaaa o mutsuz grup beni hiç sevmiyor zaten nefret ediyorlar benden :D su içtim desen linç yiyorum onlardan . Kendilerine yazık benim umrumda değilller :)) ayrıca  hiç bi erkek doktora gitmiyolar mı erkek öğretmen görmediler mi görseler n'olacak sanki değişik
(1,944 puan) tarafından
Cok guzel anlatmışsın.  Öyle kapalılar ki farklı düşüncelere,yaşantılara aksini söylediğinde namussuz,cilveli,ahlaksız olabiliyorsun burada ve her yerde...o yuzden cokta fikirlerimi söylemiyorum burada  hemen bir saldiri, hemen ucuz kadin olu veriyorsun bir anda..kaldıramıyorum sığ fikirleri !
tarafından
sana bişey derler de buraya yazılmaz yazanlar olmuş şu postuma cevap olarak. Biri ben kahkaha atamıyorum dedi altına üzülme zaten kahkaha atmaman lazım yazmışlar. Şaka gibi insanlar var gördükçe kendime şükrediyorum
(2,013 puan) tarafından
Terbiyesizler ya gerçekten, din ve ahlak bi tek onlarda var.  Kahkaha da atıyorum şakalaşıyorumda cıvıl cıvılda davranıyorum çokta mutluyum valla. Hatta iş arkadaşlarım yüzümü çok nadir asık görürler hemen noldu sen kolay kolay somurtmazsın derler. Pozitif enerji diye çağırır kimisi. Ben bunda kötü bişey görmüyorum, ucuz kadın veya ahlaksızlık hele hiç. Bazen katlanamıyorum bu kadar boğucu düşüncelere burda gerçekten
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Ben eşime güvensizlik vermem ben eşime güven veririm. Her zaman onun yanında olacağımı hiç bir zaman brakmayacağımı söylerim hasta olursa ona bakacağımı söylerim o da bana çok güvenir o yüzden. Her an onu brakıp gidebileceğim korkusuyla yaşamaz. Bizim ilişkimiz güven üzerine kurulu. Ayrıca dışarda sesli gülüp dikkat çekmeye çalışan kadınlardan asla hoşlanmam. Kimseninde hoşlanacağını sanmıyorum.
tarafından
Dikkat çekmeye çalışmıyorum dikkat çekiyorum. İkisinin farkını anlarsın diye düşünüyorum :) niye hiçbir zaman Bırakmıcakmışım yanlış yaparsa aldatırsa mutsuz ederse bırakırım bunuda bilsin isterim
0 oy
tarafından
Hiç kavgaya laf dalaşına girmeden kötü yorum yapanları zort etmişsin helal 
tarafından
Aahahah ya teşekkürler:))
0 oy
(474 puan) tarafından
Amacım yargılamak değil sizi ama hiç anlam veremedim neden bunları anlattığınıza. Benim de yüksektir mesela ancak dışarda nasılım diye hiç düşünmedim insan bunu zaten neden düşünsün bana eşim söylediği için biliyorum belki o öyle görüyordur. Sözleriniz bana biraz narsizmi çağrıştırdı. Kendini tanımak veya tanımlamak hadi diyelim tanımlamaya çalışmak olsun bunlar farklı şeyler, ancak övgü izlenimi vererek bir topluluğa bildirmek bana pek normal gelmedi.
tarafından
Dişil enerji üzerine sohbet etmeyi seviyorum kardeşlerimle arkadaşlarımla birbirimize çok anlatırız. Mesela bu konular ilk açıldığında bana uzak gelirdi bilmediğim birşeydi araştırdıkça içine girdikçe kendimi daha çok keşfettim ve hoşuma gitti öyle kendi aramızda konuşmaktan keyif aldığımız konuyu burda da konuşmak istedim belki benimle aynı kafadan olanlar vardır onlarda bana anlatır öyle üzerine konuşmayı sevdiğim bi konu.
(474 puan) tarafından
Anladım bilmeyen varsa aydınlatmak amacıyla kendinizden örnek vererek yazdınız öyleyse. Burada ketum çok fazla kişi var istediğiniz karşılığı bulabileceğinizi düşünmüyorum. Böyle konularda fevri bir savunmaya girdiklerini gözlemledim. Neyse keyifli günler dilerim.
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Haha bu iyiymiş ya valla canım en iyisini sen yapıyorsun valla seviyorum gerçekten senin gibi kadınları 
tarafından
Yas teşekkür ederim canım benim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Enes2020 (4,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 143 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 356 göst.
9 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu