0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde (5,126 puan) tarafından
Oğlum 4.5 yaşında, kızım 14 aylık. Bir tane daha doğurup büyütmek istiyorum. Ama sağlık durumum çok iyi değil inatcı bir rahatsızlığım var hep ameliyat gerektiren o yüzden daha değil ama istiyorum 

3 çocuklu anneler ya da 3.ye hamile olanlar nasıl bir duygu, sorumluluk çok yükleniyor mu insana. 

Her çocuk birer sorumluluk emek, sevgi zaman ister işte hayırlısı artık

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah 2 evladına uzun ömür versin sana bağışlasın bence ilk sağlığını düşün sonuçta sen iyi olmak zorundasın 2 evladın var sana ihtiyaçlarıda var 
(5,126 puan) tarafından
Öyle canım doğru diyorsun
tarafından
Önemli olan 3. Bir çocuğu dünyaya getirmek değil 2 çocuğuna sağlam doğru bir gelecek sağlamak daha önemli
Sağlığına odaklan hiç olmasa anlarım ama 2 de yeter bence tabi sen bilirsin sadece fikrimi dile getirdim :) bu arada çok geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(20,669 puan) tarafından
Bennn 3 çocukluyum Allahıma bin şükürr iyiki vermiş zor yalan yok koşturmacayla geçiyo günüm ama büyüyolar bi şekilde Okan 6 yaşında büyüdükçe akıllanıyo maşallah en yaramaz aliş çok tehlikeli bi çocuk :D bebişte akıllı memesini mamasını verirsen gazınıda çıkarırsan miss gbi uyur :) bazende uyumuyo ama birlikte büyüyolar işte 
(5,126 puan) tarafından
Allah bağışlasın tüm kötülüklerden korusun inşallah
(20,669 puan) tarafından
Hepimizin evladını inşallah
0 oy
(2,467 puan) tarafından
7 yasinda yasinda ikizlerim ve 3 aylık bebeğimle diyorumki istiyorsan baya bur ara ver ben ikizlerim büyük olmasına rağmen zorlaniyorum ikizler küçüklerde zırhlanmıştım ama ikisi bir büyüdü  kolaylasmisti isim rahata alışındaysa bebek bakması zor oluyo açıkçası hani şimdiki aklım olsa yine doğururdum ama belki ikizler 10 yasinda falan şimdi değil 
(5,126 puan) tarafından
Allah kolaylık versin
0 oy
(1,154 puan) tarafından
2.yi bile düşünmüyorum
(5,126 puan) tarafından
Hayırlısıı
0 oy
tarafından
Oğlum 13 aylık 2. Ye cesaretim kalmadı. Seninkiler akıllı sanırım hem rahatsızım diyorsun maşallah. Bide bu devirde hayat çok pahalı zor yani 3 çocuk buyut okut yetiştir evlendir
(5,126 puan) tarafından
Çok şukur fazla sorunumuz yok
Öyle ya işte benim durum böyle bir ıstiyorum bir vazgeçiyorum
tarafından
Canına yazık canım boşver Allah bağışlasın kızın da oğlun da varmış. Benim oğlan çok zor 1 yılda sanki 10 yıl yaşlandım inan
(5,126 puan) tarafından
Doğru valla haklısın
İlerde Allah nasip ederse

Allah yardımcın olsun
tarafından
Amiin inşallah. Allah gönlüne göre versin. Bu günleri unutunca ilerde bende isterim herhalde 2. Yi
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Ben çok isterim Rabbim de nasip ederse ama bakalım ne zaman olur
(5,126 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 69 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Zynpftm3436 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 276 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 727 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,673 soru

12,425,070 cevap

45,426 kullanıcı

Kategoriler

...