0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Oglum 10 aylik adetim geciyor gecen ayda eetesi gun hapi aldim ama onlada hamile kalan varmisss

Eger hamileysem diye test yapmaya korkuyorum 

Belirtilerde var 

2 cocuk ust uste cok zor oluyormu biz zaten toplamda 2 düşünüyoruz ama ne bilim cok zor ust uste diyorlar sizce nasıl oluyro

7 Cevaplar

0 oy
(2,692 puan) tarafından
7 aylıkken hamile kaldım. 16 ay var aralarında. Şuan biri 21 biri 5 aylık. Çok zor ama çok güzel. Bi bakmışım küçük doğmuş da 5 aylık olmuş da. İyi ki böyle olmuş diyorum. Yaza beraber oynarlar inşaallah. 
-Reklam-
0 oy
(921 puan) tarafından
Dusnuyirsanoz olsun bitsin dog kurtar işte birlikte büyüsunler
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Canım bende oglum 7 aylıkken kazayla hamile kaldım şuan 4 aylık hamileyim hiç bi zaman keşke olmasaydı demedim demeye dilim varmadı elbet vardır bi hayır diyip doğumu bekliyorum çocuk veren Allah elbet sabrını da verir merak etme..eger maddi manevi gücün varsa yetebileceğini düşünüyosan hamile kalkanda sorun yok bence hem beraber büyürler çünkü tek çocuğun bile zorluğu var elbette iki çocuk zor olur ama bi bakmışsın ki anlamadan büyümüşler 
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Kızım 8 aylık 4 haftalık gebeyim düşünmüyorduk ama Allah verdi cok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin 
0 oy
tarafından
Evt zor olur cnm anne yipraniyo cocuk büyütmek tek basna kolay bisey dgl benim 3 tne var aralarin4buck sene oĺdgu halde zorlaniyorum yeri geldgnde
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Ertesi gün hapı bende aldım 15 gün geçti adetim 5 test aldım hepsi negatif :D bende peş peşe olsun istedim kızım 20 ayını geçti bir aylık gebeyim bende Allah yardım eder inşallah
(689 puan) tarafından
Ertesi gun hapi aldigin aymi hamile kaldin
(3,000 puan) tarafından
Yok canım ertesi gün hapı yüksek miktarda hormon içeriyor ilişkiden sonra ne kadar çabuk alırsan o kadar etkili.. bence o ilacı aldıktan sonra gebe kalmak imkansız gibi bişey.. baksana bir tane ilaç adet düzensizliği yapıyor hemen

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 66 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Zynpftm3436 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 452 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,132 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 437 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Zynpftm3436 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,654 puan) tarafından soruldu

404,333 soru

12,112,915 cevap

36,448 kullanıcı

...