Ya dah a önce demiştim annemle altlı uslu oturuyrouz neyse benim evimde isim vardi ceviz kırdım yukarı çıktım kardeşim süt burger yaptı bende baktım bana diyo herşeyi eline sürme sonra başka akraba umreye gitti bana niye hayırlı olsun dmdm deei. Bende numarası yok demiştim keşke uzak olsaydım kuru ekmek yseydim bunları duymasaydım of 3 kardeşim var evde hif bi iş yapmaz ben 8 aylik hamile halimle gelirim.burda herşeyi yapa tim ama esime dedm çocuk dogunca çıkmam daha
Sen de yapma bi is onlar nasil yapiyosa sende yap evin ayri yolun ayri stres olmaktansa gitme bence
Sen gel bana sor Ben kutahyadan annemin yanina istanbula gittim ve 7 aylikda hamileyim yerimden kalkamiyordum hazen ama yinede sabah aksam bulasik yikayip annemin evini topluyordm babam bir gun gelip demezmi Sen niyr annene yardim etmiyorsn tenbel alismissn dedi bi zoruma gitti yani ne yaparsan yap yaranmazsn en iyisi gitmemk
Yapma yapmak zorunda değilsin
Canım ben de annemlerde kalıyorum sürekli onlardayim eşim vardiyalı çalışıyor mecbur gidiyorum esimde bazen oraya geliyor kalkıyoruz kahvaltı hazırlıyorum evi topluyorum yemek yapıyorum tuvalet banyo yıkıyorum annem yaparken oturamiyorum kız kardeşim de yapıyor beraber oturuyoruz annem de yapma desede yapıyorum hareket ediyorum diyorum ama yoruluyorum da bı de ananem var onun da isteklerini yapıyorum erkek kardeşim ayağına çay ister getir götür perişan oluyorum şimdi annem bı de işe girecek ben de doğum yapacam kırk gün bebekle falan napcam bilmiyiyorum
Valla ne olursa olsun uzak olcan anne baba kardeşte bi yere kadar ben neler yaşadım kimseden fayda yok imkanın varsa eğer uzağa git canm
Yapma canim bosver ev kendinizin mi canim kira mi
1,493,562 soru
24,402,385 cevap
350,249 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın