Kızlar eşim kuzeninin çocuğuna sürekli harcama yapıyor yurtdışından sürekli aşırı pahalı oyuncaklar, çikolatalar falan getiriyor şimdi linçleyebilirsiniz ama kusura bakmayın kuzeni çok fena bir adam bize eli dolu geldiğini hiç görmedim, geçen bir gittim bizim eve hangi çikolataları getirdiyse onlarda da vardı o çikolatalardan. Ve eşim asla para almaz kuzeni de para verecek bi karakterde değil. Kuzeninin lakabı bile sahtekarmıymış neymiş o derece geçen gün duydum. Çok saygısız bi adam, karısı da öyle. Ki maddi durumları bizden daha iyi. Eşime söyledim bu konuyu tamam tabii ki yeğenin gibidir çocuk, alırsın bişeyler sevindirirsin arada ama sürekli alıyorsun onlar bize eli boş geldiler hep bu zamana kadar bişeylerini görmedik kendi durumları bizden daha iyi dedim. Eşim sen nasıl böyle düşünürsün diye bana kızdı bide. Gerçekten bıktım eşimin hayrat gibi davranmasından. Çocuğun salıncağını bile eşim almış zamanında odasındaki oyuncakların yarısından çoğunu eşim almıştır. Aylık abur cubur ihtiyacı da eşimden daha ne olsun? Ama karşı taraf bize gelirken bi iğne bile almadı bu zamana kadar. Sizce haksız mıyım?