kızlar merhaba daha 8 aylık evliyim 6 aylık hamileyim ve çalışıyorum borcumuz var diye
dün eşimle bi akrabanın düğününe gittik ordada dayısının gelini vardı kızı hiç sevmem çünkü sürekli onun yüzünden eşimle tartışırız. nişanlıken bile onun yüzünden yüzük atmaya kadar gelmişti neyse dün eşim o gelinin çocuğuna bakıyordu sigara içilen bi alan varda arada bi yeerde çocok o tarafa doğru koştu eşimde çocuğun peşine gitti sahip çıkmak için aynı masada oturan o dayısının gelini fırladı peşinden keşke ordan bi saçından tutsaydım da işte neyse düğün bitti falan akşam 10 gibi o gelin eşime mesaj attı fatoğrafları yolla diye benim haberim yok eşim bana ya şunların fotoğraflarını göndereyim dedi bende tahmin ettim onun fotoğrafları olduğuna eşim fotoğraf çekmeyi çekinmeyi sevmez ama onunla ve cocuğla fotograf çekinmiş ya bana öncesinde samimi olmaycam birdaha çekmiycem dedi ama yine yapmış ve yemin etmişti o kadar zorma gittiki benle çekinmedi o kadar hazırlandım bana ne fotograı diyordu ama onu çekmiş bide bana çocuk dedi çek diye yalan söylüyor dün hiç uyumadım sabah kalktım işe geldim moralim bozuk sizce ne yapmalıyım eşimle dün geceden beri konuşmuyorum