+1 oy
713 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,038 puan) tarafından
Sadece sevmek demiyorum bakın aileden biri gibi olan var mı acaba? Benim dayımın karısı dayımın baba tarafından akrabası herseyleri benziyor. Ama yine de yengem hiçbir zaman o aileden olmadı hep bir mesafesini belli etti hep kendi ailesini kolları. 

Büyük sorun olmamasına rağmen ve dedemden onlara miras kalmasına rağmen.

Yani ortada haksızlık falan da yoktu sorun da konuşulmuyordu.

Demem o ki o bile benimsemediyse kimse yapamaz herhalde.

Ama Kaynanalar hep bunu bekler ne gariptir ki

32 Cevaplar

0 oy
(3,085 puan) tarafından
Ablam onların yemeklerini öğrendi kültürlerine ayak uydurdu. Baya benimsedi. Simdi kayinvalidesi rahatsız onlarda kalıyorlar bir süredir.  Ben gıpta ediyorum. Yapamıyorum kendi açımdan bir tane bile yemeklerini öğrenip yapmışlığım yok valla. Soyadımı söylerken bile bi tuhaf oluyorum severek de evlendim bi de zorla evlensem nolurdu acaba
-Reklam-
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Ben cok uymaya calıstım ilk zamanlar tepeme cıktı lar. En iyisi mesafedir. Herkes yerini bilecek. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygı duymak zorunda. 
(4,038 puan) tarafından
İşte kıymet bilen de var kötüye kullanan da
0 oy
tarafından
13 senelik evliyim uymadim uymayacam aman onlar bana uysun:-D
(4,038 puan) tarafından
Di mi ama :D.
0 oy
(135,779 puan) tarafından

yine klasik esimin ailesini seviyom cevaplari gelmis :D

(4,038 puan) tarafından
Ahahaha senin gibiler pas geçiyor bu soruyu:D
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Biz çok severiz birbirimizi ama benim hep bir mesafem vardır 7 yıldır da çiçek gibi her şey 
(4,038 puan) tarafından
Nasıl başlarsa öyle gider genelde
(2,512 puan) tarafından
Aynen öyle kuzu
0 oy
(2,594 puan) tarafından
çok şükür eşimin ailesiyle aram iyidir kayınvalidemle kayınpederim hep bir kızı olsun istemiş ama olmamış olsa adı bile hazırmış ikinci gelinim ama ailenin içinde en çok ben bulundum yakınlıktan kaynaklı birde ismim kızları olsa koyacakları isim olunca hiç gelin olarak görmediler bende onları el olarak görmedim 
(4,038 puan) tarafından
Maşallah size
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Sanırım annem o dediğin ama ben değilim ablam da değil ne bileyim tanıdığım kimse değil.
(4,038 puan) tarafından
Evet gorguleri farkli
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Ben kaynanam gili severim kaynanamın tarafında. Onlar gibi davranırım yani gelin olmam kız evlat kız kardeş olurum kendi ailemin tarafında ise orda nasılsam öyle olurum 
(4,038 puan) tarafından
Maşallah size
(1,610 puan) tarafından
Aynen valla
0 oy
(8,107 puan) tarafından
Beni ailesi gibi görmeyeni ben niye ailem gibi göreyim. 
(4,038 puan) tarafından
Başta sorun bu
0 oy
(2,841 puan) tarafından
Severim sayarım ama mesafemi de korurum 
(4,038 puan) tarafından
İşte illa ki olur mesafe
0 oy
(606 puan) tarafından
Özellikle kaynanamı sevmiyorum gıcık oluyorum hatta
(4,038 puan) tarafından
Geneli oyke
0 oy
tarafından
Ben eşimin ailesini severim onlarda beni sever. Eşim ortanca çocuk iki tane kız kardeşi var biri ablam diğeri kardeşim. Hepsi çok iyi davranır. Kayınbabam kızlarından beni hiç ayırt etmez sağ olsun. Ben onları kendi ailemden ayırt etmem. Aileme ne yaparsam eşimin ailesine de onu yapmaya çalışırım. Ne zaman onlara gitsem markete çıkarız ben ne istersem onu alırlar akşam ne yemek yemek istersin onu yapalım diye sorarlar. Kayınbabam işten her gelişte sevdiğim çikolatalardan alır. Her eve döndüğümde birşey istemisin filan diye sorarlar. Burada bilen bilir kayınbabam eltin olmucak şanslısın dediğinde iyi ki de yok ben sizi kıskanırdım diyen biriyim :) :) 
(4,038 puan) tarafından
Maşallah size :)

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 669 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 135 göst.
23 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 812 göst.