Unutulacak bi şey yok ortada. Zamana yayılan kırgınlık var. Asla unutulmaz bunun için çabalama. Ama devamlı düşünerek de kendini hasta etme. Hayatı akışına bırak. Su akar yolunu bulur. Kavga çıktığı zaman kavganı et. Gülmek istediğin zamanda gül. Ağlamak istediğin yerde ağla. Ama olaya takılıp hayatındaki başka anları kaçırma. Giden günlerine yanarsın. Madem ayrılmadın sende benim gibi. O zaman iyileşmeye bak kendi açından. Karşındakini düşünme ona kalbin bisüre ısınmayacak, için almayacak. Gittiğin her yere acaba onla da gitti mi beraber yediğiniz her yemeğe acaba onla da yedi mi diye düşünceler ara ara beynini kemirecek. Bu süreçte zayıf bi yanın olacak, senden istediğim asla eşine o zayıf yanını belli etme. Her zaman dik başlılığını ve kararlılığını koru. Çocuğum var ondan gidemiyorum hissiyatını sakın hissettirme. Dik dur ve karşısına geçip bu sana değil sana harcadığım yılların hatrına kendim için bir şans. Ve bir daha o şansı sana vermeyeceğim. En ufak bir şüphe duyarsam çocuğum var demem çeker giderim, sende ardımızdan bakakalırsın de. Dik dur arkadaşım yıkılma sakın.