0 oy
1,106 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

Arkaimage

Arkadaşım aracılığıyla homm diye bı firmaya üye oldum kendi ihtiyaçlarımi arada az ücretle odeyeyim diyerek ona da söyledim başta ve kac defadır beni çok rahatsız edip her defasında ürünü denedin mi bide sat birilerine sat ille vatsapta paylaş dedi az önce yine mesaj atmış bana kızar gibi yazıyor sanki sinirlendim bı anda kimse almaz çevremde dedikçe inanmıyor gibi üstüme geldi kızdım bende sizce ayıp mı etmişim

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunlar kendinden baskasının dusunmuyorki millet bu zamdan dolayı kendine bısey alamıyor ben bayramda bıle yemin ederim üstüme kıyafet alacak param yoktu eşim v ekızıma 1000 TL gıttı eşim alması ıcın ısrar ettim o sana alalım dedi ama ben kabul etmedim cunku artık pantolonları ayakkabısı yırtıldı millet ne halde bıde bu sacma sapan insanlar ugrasıyor yazıkya özenip alıp sonra ladıgına uzulen var o parayı vereceğine bırı kımde yapar evladına saklar artık kisiler bakım urunu almak lüks oldu hamıleyım cnm karpuz cekıyor ama 70 TL nasıl alım rabbim havale ediyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
O seni getirdiği için senin satışın üzerinden prim alacak olabilir. Bu yüzden bence bu kadar ısrarı. Ama haklısın iyi yapmışsın.
(14,126 puan) tarafından
Sistem budur zaten orda sen ben yoktur yani herkes ekipce kazanir zamanla ama kesinlikle satis zorundaligi da yok bu arkssin dedigi gbi bukdr kapali bakcgniz abarttgniz kdr sa bir sey yok kizlar sana sampuanini iste dtrjanini ihtycini yani kisaca kendi marketinden al diyor oley bukdr basit
tarafından
İsteyen yapar istemeyen yapmaz tabi. Ama ısrarla sat, markette daha pahalı çevrendekiler oraya para veriyor bundan niye almasınlar vs vs diye baskı kurma hakkı yok. Başta da demiş kendim için üye oluyorum diye. Arkadaşı gereksiz baskı kurmuş. Bunun da tek bir sebebi olur o da kazanç. Bence yanlış yapmış. Yapacağı varsa da kızı soğutmuş satıştan:)
(14,126 puan) tarafından
Tabi cnmben zaten soledim  iyi yapmissin diye sistemde satis zorundalgi zatwn yok kendi ihtyclrni kendi marketonden alyaun o ogrenememis
0 oy
(736 puan) tarafından
Haklısın arkadaşın anladığım kadariyla seni krndi üzerinden üye yapmış ve sen satis yaptıkça o da puan ve para kazanicak bu işler boyle oluyor diye biliyorum yani amaci mesajda yazdığı gibi seni tesvik etmek degil kendisi para  puan ve üye kazanmak  bi yapıştılar mı salmıyor böyleleri insanı
0 oy
tarafından
Ayy sorma bu aralar bu hommu neyse buralardada satanlar var illa israr ediyorlr al al diye sonucta mecbur deiliz hiicte ayip etmemssn bosver
0 oy
tarafından
Ayyy benimde arkadasim vardi boyleydi hatta postu daha silmedim okuyabilirsin en son engelledim kendisini 
0 oy
tarafından
Sen satış yapınca oda belirli miktar kazanacak ondan
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Varya mesajların yarısını bile okumadım hepsi aynı bn bekarken tüm markaları yaptım 2 sene ağından bni aradılar numara mi değiştim rahatladım ya gerçekten çok sinir bozucu artık herkes üye oluyor kimse kimseden ürün almiyor ki bide bu tür şeyler okulda satılıyor da evliyken Çevren felan yoksa yapılmıyor o yüzden sonuna kadar haklısın bide uzatıyor sen hayır diyorsun en başında diyorsun yok bilmem ne bilmem ne birşeyler diyip seni ikna etmeye çalışıyor bezdum da bunlardan bezdum :D
0 oy
(123,245 puan) tarafından
uuf amma uzatiyo  
0 oy
(11,249 puan) tarafından
Satış yaparsan kendisi de kazanacak ondan ısrar ediyor heralde herkes kendini düşünüyor 
0 oy
tarafından
Musallat olmuş gibi bune ikidebir diyip diyo
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Ay bncede ne buu ya okurken sinir oldum ya ona ne ister satar sın ister satmaz sın bana böle biri yapck engeli yer valla hic takmam umurumda olmz
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Arkadaşın ısrar edince ister istemez sinirlenmissin ama sanki sonlarda biarz sert konuşmussun yani bana göre bira ayıp oldu arkadaşını birgün çaya yada kahveye cagirirsin gönlünü alırsın:-):-)
0 oy
(566 puan) tarafından
Engelle gitsin benimde fazla samimi olmadihim bi arkadasim durumlarina bakmaya korkar oldum ikimizin esi ayni iste maaslar ayni yani en son  ne zaman benden bisey alcan dedi bakariz dedim engelledim hic uğraşamam
0 oy
tarafından
Bence çok haklısın en sevmediğim şey yok diyorsun hala usteliyot 
0 oy
tarafından

Sabırlıymışsın:D

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Ben öyle kaç azarladım böyle satış yapanlar kusura bakmasında aşırı ayar oluyorum anladık para kazanmaya çalışıyorsunuz da resmen zorlayarak yapıyorsunuz karşınızdakinin durumu var mı yok mu bilmeden. Çok iyi yapmıssın az bile yapmıssın benim yan komşu 2 kere çağırdı gittim ikisinde de ürün satmaya çalıştı ilişkiyi kestim direk yılıyorum artık laf anlatmaktan 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 157 göst.
9 Kasım 2023 Aile kategorisinde Sulemhmt (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
0 oy
3 cevap 222 göst.
24 Mart 2023 Aile kategorisinde Berenbulut0 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
8 Temmuz 2022 Aile kategorisinde melike03 (195 puan) tarafından soruldu