Kizlar k.v konusu açılmış. Linç etmek isteyenler şimdiden okumayı bırakabilirsiniz. Bildigim kadar türkçeye cevirdim umarım anlatabilirim. Kaçıran anne sendromu diyen bisey varmış. Ve benim kv bunu yaşıyor. Yanı yeni doğurmuş anne yanındaki herhangi bir kadında olabiliyormuş. Olsum sizin anneniz, kayinvalideniz, ablanız teyzeniz vs. Vs. Kaçırmis annelerin yaşına bakmadan sütü bile gelebiliyormuş yani o kadar duygulanıyorlar ve siz yeni doğuran bebegin annesi sanıyorlarmış kendilerini. Benimki hastaneden başladı herşey. Kayinvalidem kaldı yanimda. Ve hep kucağımdan alıyordu bebeği. Uyuyorsa da uyumuyorsa da. Bebeğimin bezini kendisi değiştirmek istemiş. Ben lavabodayken çıktığımda baktım bebeğimin poposunu siliyordu. Alttan uste siliyordu hem de. Uyardım kız bebeklerde öyle yapılmaz dedim. Ilk günler mamasını vermek istiyordu kendisi. Veya bebeğimi kucağına alıyordu öyle besicekmisim. Ama kafasıyla kapatıyordu, çok yakın tutuyordu kendisine , zorla veriyordum mamayı kaşıkla. Bebeğimin bezini bir iki kendisi değiştiriyordu ama hep alttan üste en son sert söyledim enfeksiyon olacak oyle yapılmaz kız bebeklere dedim. Sonra ben değiştirirken hep koşa koşa geliyordu ellerini uzatıyordu sanki yardim ediyor ama tam tersi oluyordu. Anne ben kendim alışmam lazım diyorum ama anlamıyordu. Ama man yak gibi kosa koşa gelip bakıyordu. Bebeğimi emzirirken hep gelip bakıyordu, öpüyordu bebeği. Ben bu durudan çok rahatsız oluyordum affedersiniz göğüsüm açık. Bir de bebeğim bez altında neye bakıyor. Hep kucağımdan alıyordu, bebeği yatırmak istiyorum ama benim kucağımdan alıp kendisi yatırıyordu. Sonra dedim el degistirmeyelim rahatsız oluyor bebek. Bir yere gidersek veya birisi gelirse zorla alıyordu kucağımdan. Veya yemek yerken alıyordu sen rahat yemegini ye diye. Anne ben böyle rahatım. Çocuk ağlayinca ben daha rahatsız oluyorum diyorum ama yok kime anlatıyorum bilmiyorum. Kızım 4 aylıkken geldiler bize kızım bebek halısında yatıp bana bakıyordu yastığı aldı kızımın yan tarafından beni kapattı bana bak bana ne var orda diyor. Kızımı benden kıskanıyor. Anlatacak çok şey var, çoğunu unuttum bile. Internetten araştırdım belki sorun bende diye. Yok bu bir hastalikmis. Yanı demek istediğim siz birseyden rahatsız oluyorsanız demekki boşa değil. Bu çok kötü bir durum, çünkü genelde o kaçıran anneler yardim ediyor gibi, yani siz kızıyorsunuz ama vicdan da yapıyorsunuz yardim ediyor ben kızıyorum diye. Bu durum daha çok yoruyor ve uzuyor. Nasıl anlatsam. Kavga da edemezsin. Ama sadece k.v. den kıskanıyorum kızımı. Çok şey yaşadık ki, o kadından kızımı kıskanıyorum. Baksa kimseye o kadar kıskançlık duymuyorum. Eşimin başka akrabalarından kıskanmam, babasından, abisinden yengesinden. Linç etmek isteyenler yazmayın lütfen. Ben bir anneyim ve böyle hissediyorum. Paylaşmak istedim. Benim gibi hissedenler yanlız değilsiniz. Hiç kimseye anneliginizi caldirmayin. Anneliginizi kendiniz yaşayın. Kaçıran annelerin de bu hastalığın bir sebebi vardır mutlaka onları suclamiyorum. Bazıları istediği gibi çocuklarına bakamamıştır. Ama anlamaları lazım ki Başka anneler rahatsız oluyor. Bu kadardı söylemek istediklerim.