0 oy
1,479 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından

BU POST MUTLU EVLİLİKLER MUTLU YAŞANTISI OLANLARI  İÇERİR, RAHATSIZ OLACAK OLAN OKUMADAN GEÇEBİLİR :) 

Sürekli mutsuz huzursuz evlilikler okuyoruz. Derdini tasasını anlatan insana nasıl hoşgörü ile yaklaşıyoruz, ama mutluluğunu paylaşan evliliğinin güzelliğini anlatan insana hava atıyo nispet yapıyo  gözüyle bakıyoruz ne acı değil mi? Hadi gelin mutlu evlilik yorumları okuyalım:) allahıma şükürler olsun her konuda çok anlayışlı ve mutlu bir aile yaşantımız var. Eşimden kayınvaldemlerden yana da çok şanslı olanlardanım. Şimdi siz dökülün :D 

52 Cevaplar

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Oh içim açıldı. Memlekette iyi eşler de varmış. Allah daim etsin. Maşallah. 
(25,196 puan) tarafından
Allah herkesin yuvasına mutluluk sağlık versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Mutlu bir ailede yetiştim. Küçükken hep derdim Allah'ım beni çok seven biri çıksın diye duamin karşılığında eşimle tanıştım. 15-16 yaşlarında eşimle sevgili olduk masumane 8 yıl bir kötü sözünü görmedim bir birimiz için çok fedakarlık yapıp sabırla bekledik 2 yıldır da evliyiz. Allah'a şükür eşim çok iyidir Çalışır parasını kazanır yorulur ona rağmen evimize geldiği an herşeyi dışarda bırakır. Dışardan bazen ikimizde çok ciddi dururuz ama tam tersiyiz evde Survivor oynamisligimiz bile var :)) elimize kitap aldık üzerine şişe birbirimizin şişelerini düşürmeye çalışıyoruz falan. Eglencek birşey illahki buluruz yeri gelir alırız elimize kartları papazkacti, pis yedili cart curt oynarız.  Evdeki diğer elim kolumdur eşim Yemek yapamasam neden yapmadın demez ben evi supuremezsem kalkar o süpürür her derdime koşar. Çocuk konusunda elinden geldiğince yardımcı olur. Annemleri özledim desem kalkıp götürür. Aileme kardeşlerime herkese çok iyi davranır annem bile babana çek ilerde karına sende yardımcı ol sakın dedene çekme der. Hayattaki en büyük şansın ne deseler ailem ve çocuğumu saymıyorum eşim derdim. İyiki çıkmış karşıma balkonda oturur oyunlar oynarız utanmadan sevdiğini gösterir.Bir doğumdan çıktım sanki oda doğum yapmış tüm ailelerinin yanında ağlamaktan helak olmuştu. Allah'a şükür mutluyuz Rabbim herkesin yuvasına huzur versin. Herkes mutlu olsun inşallah
(25,196 puan) tarafından
Maşallah canım ya allahım daim etsin bizde böyleyiz çok şükür :) ❤️
(1,963 puan) tarafından
Amin inşallah canım.
0 oy
(1,243 puan) tarafından

Keza bende öyle hamd olsun mutluyum eşim çok iyi. Kayınvalidem ile hiç bir problemim yok. 3 senedir evliyim 1 kötü sözünü duymadım söylemedim de. 4 eltim var. 1 tanesi ile hiç kimse konuşmuyor diğer eltiler kayınvalide kayınpeder görümce ve bende  dahil. Görümcem keza iyidir. Benden bu kadar:)Rabbim herkesin yuvasına huzur ve mutluluk versin innşallah

(25,196 puan) tarafından
Amin amin canım maşallah
0 oy
(13,235 puan) tarafından
Selom canım ben aşığım ya. İyi ki evlenmişiz iyi ki çıkmış karşıma da benim dünyaya bakışımı değiştirip ufkumu açmış eşim. Ben eksikmişim hep meğer. Kalbim ağzımda bekliyorum ben eşimi saat beş olsa da kapıyı açsa diye. Kızıma muhteşem baba bana muhteşem bir hayat yoldaşı. Gördüğüm en dürüst en temiz en net ve mert insan benim yarim. Acım varsa acısıdır mutluysam mutludur. Bir kez değil bin kez dünyaya gelsem ben yine derim karşıma o çıksın. Benim yuvam eşim o neredeyse ben orada mutlu olurum. Ben ondan razıyım Allah da ondan razı olsun. Yemek olmasa kahvaltı yaparız balım der, çamaşırı ben atsam o ben kalkmadan asmak için harekete geçer, ev süpürsem yeter yoruldun der kalanı o halleder, bir şey beğensem ikinci kez söylemem bile. Rastgele söylediğim bir hoşnutluğumu karşıma hep çıkarmaya çalışır. Evden okula okuldan eve. Boş vakti ailesinindir. Bir gün kaşı gözü oynamamıştır. O konuşunca bir ortamda herkes susar etkisi yüksektir. Ay ben çok aşığım. ❤️
(25,196 puan) tarafından
Yaaa nagişim maşallah maşallah ya ağlıcam ulan dur:D
(13,235 puan) tarafından
Ağlama len beni de ağlatacaksın ahahha :D sağol selom Allah ağız tadı versin hepimize
0 oy
(51,588 puan) tarafından
ne zaman burda yazsam kavga ediyoZ kötü bizimki kötu☺️☺️
(25,196 puan) tarafından
Hahaha :D
0 oy
(594 puan) tarafından
Şükür diyim kendi evliligime de.. çocuklardan sonra sorumluluklardan dolayı bazen gerilip birbirimize çatabiliyoruz ama çok şükür genel anlamda iyiyiz. ☺️
(25,196 puan) tarafından
O kadar olur canım :)
0 oy
(8,021 puan) tarafından

Eşim çok iyidir sag olsun bir dediğim iki etmez, her zaman yanimdadir, anlayışlıdır, saygılıdır ama şöyle bir şey var ben aşk insanı değilim :D he eşimi seviyorum ama öyle aşığım ölüyorum bitiyorum gibi olamam sevgimi belli edemem biraz da o katılığımdan dolayı alınır ama yapacak bir şey yok karakter

(25,196 puan) tarafından
Sevgi aşktan daha önemli bence :)
0 oy
tarafından
düzenlendi

Allah tüm evlilikleri nazardan,kötü nefisden, iftiradan korusun.Herkesin ailesine mutluluk huzur sevgi hoş söhbetler dilerim.Allah herkesin sıkıntısını alsın götürsün.Yerine en güzel günleri getirsin<3

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 330 göst.
10 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde 21minnak21 (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 198 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 225 göst.
0 oy
13 cevap 279 göst.

409,868 soru

12,322,827 cevap

39,012 kullanıcı

Kategoriler

...