Kızlar cok isteyerek hamile kaldım allah isteyen herkese versin her annenin kucağına nasip etsin ama bazen içime sıkıntı giriyor acaba bakabilecek miyim ilgilenecek miyim diye sizede oluyor mu
Nerdeyse hergün giriyor ama doğum başladıktan sonra annelik duygusu bambaşka oluyormuş canım bir arkadaşım öncesinde çocuk tutmayı hiç bilmezken düşüreceğim diye çok korkarken doğdu kucağıma verdiler sanki yıllardır anneymiş gibi aldım hiç çekinmedim diyor bize de öyle olur herhalde
Geçen bu postu ben açmıştim :) bende 2 bebek kaybim var bu 3. Gebeligim çok istiyordum ama geçen bir kaç gün as ayni böyle bakabolecek miyim düşüncesine kapıldım ama çok şükür 2 3 gün sonra geçti senin ki de geçer sknti yapma :) hatta ben midem falan bulanmiyor kusmalarimds yok diye şikayet ediyordum çok şükür onlarda başladı eşim sigara içiyor dumanı geliyor mutfakta içse bile kusuyorum eşim de bırakıcam dedi. Bende bebeğimi sevdim aferin benim yavruma benim 1 yıldır yapamadığimi sen yaptın bıraktın babana falan diye hamilelikten zevk almaya bak canım :) çok mutlu hamilrlikler
Evet oluyo sonra insllah bakarım diyorum cunki bnde çok isteyerek ve birz zor hamile kldim
Aynısı var acaba çene çalan olcak mi başımda die düşünüyorum en çok . En sinir olduğum şey annelik yaristirmak
Olmaz olurmu hic ..ama cok guzel bir Anne olacagimi biliyorum ..Allahim sag salim kucagimiza almayi nasib etsin..biz ustesinden geliriz
Banada dogurabilcekmiyim diye giriyo o sıkıntı
Bende öyleydim şimdi paşalar gibi bakıyorum 40 ın çıksın anneliği daha iyi tadıcaksın bsk gör
Bu annelıgın şanındandır hepımıze oluyo.
Evet yaa bende çok isteyerek hamile kaldım hergün içim içimi yiyor acaba bakabilecek miyim o rihat pozusyonunda hareket etsin yatsın diye gerçekten kendi uykumdan oluyorum sırf bebeğim iyi olsun diye ama genede korku var
Bende de oluyor canım benim
1,493,020 soru
24,395,121 cevap
349,670 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın