Başlıktan korkmayın ilk defa böyle ortama girdim ahahah:D Müstakbel gelinimiz şırnaklı, biz trakyalıyız. Tanışma çok güzel geçti böyle bir hizmet görmedim daha önce sanki restorandayız bütün garsonlar bize hizmet ediyo :D önce su servis ettiler evleri 5.kat çık çık bitmedi nefes nefese kaldık halimizi görüp acıdılar heralde :D sudan bi yarım saat sonra gelin hanım çay servisi etti arkadan kuruyemiş taşındı ama belki 10 çeşit vardır hepsi ayrı kaselerde, dedim heralde çay kuruyemiş yicez adetleri böyle demekki dedim içimden, sonra dediğim lafı bir güzel yuttum kuruyemiş servisinden sonra sanki bütün mutfagı bize taşıdılar öyle bir tabak yapmışlar sağolsunlar :D en son tabaklar kuruyemişler toplanınca gelin hanım sütlü damla sakızlı menengiç kahvesi servis etti, galiba hayatımda böyle iyi kahve içmedim :D yanında yine bin çeşit lokum vardı evin bütün erkekleri kızın kuzenleri falan ve evin kızları hizmet etti arı gibi çalıştılar, çayın bitince 10 saniye sonra bi bakıyorsun yenisi dolmuş gelmiş önüne :D gelin sadece çay ve kahve tuttu sonra yoktu ortalıkta :D çok iyi ağırlandık çok sıcak insanlardı. Yemeğe kalın dediler yok artık dedim içimden :D Evlerinde koltuk yoktu yerde oturduk yer minderleri falan vardı koltuk gibi ama yer şeysiydi adı neyse işte :D çok sıcak samimi bi ortamdı ay çok heycanlıymış şu işler haftaya da biz davet edicez bakalım şimdiden menü düşünüyorum :D