0 oy
788 göst.
Aile kategorisinde (473 puan) tarafından
Kızlar bn beş yıllık evliyim. Minyon tipli biriyim hatta ufak hghf. Boyum 1.50. Ama eşimde minyon aramızda çok fark yok bide o çok zayıf daha cılız duruyo. Neyse konu şu ki kaynima kız istemişler işleri olacak gibi. Kaç kez konuşma sırasında kaynanam kızı anlatırken çok güzel boylu poslu fln diyo. Her konu açılışında boylu poslu diyo.  Bnde sinir oluyorum ama hiç belli etmiyorum hmm daha iyi diyorum.  Bakalım bnm gibi olacak mı onlara karşı. Beş yıldır çok şükür bı tartışmamız bile olmadı ki üç yıla yakın birlik oturdum. Ama şimdi her konuda öyle demesi canımı sıktı. Belli ki araya ayrım koyacak yeni gelin fiziği güzel diye onun havasını atacak. Zaten o oğlunu da daha fazla seviyo. Off daha elti gelmeden başladık mi acaba elti kaynana seysine. 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aman boşver eşinle iyi ol gerisinin boyunu posunu boşver eşin begenmismi begenmis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz daha gelmeden oflamaya baslamissin belki ikinizde bir olup kaynanayi atacaniz kaynananiz sizden dert yanacak ne belli fjfhhf
(473 puan) tarafından
Yok kız benn kıza bişey dediğim yok zaten biz alt üst oturacaz. Kızı hiç görmedim bile ben ama kaynanamin konuşmasından belli yani
(5,709 puan) tarafından
Kaynana bole yaparak zaten araya nofak sogukluk sokuo.iki elti iyi olcaklarsada  bu tarafdan sebep araya mesafe ister isdemez girer.
tarafından
Valla yavru sende kaynanana inat eltinle iyi ol boşver ovmeleri bilmem neyi
0 oy
(3,127 puan) tarafından
Bence kuruntu yapma canım kızın fiziği iyi diye kötü olmaya ne gerek var kafanı bunlarla doldurma hiç Allah onu da öyle yaratmış karakteri de iyidir inşallah 
(473 puan) tarafından
Yok canm bnm kıza bişey dediğim yok. Hiç görmedim bile. Bn kaynanamin dediğine takılıyorum. Yoksa daha güzel olsun banane
(3,127 puan) tarafından
Kaynanami takma boşver oğlu evleniyor diye heyecandan ne dediğini bilmiyodur. İlk gelinler hem daha kıymetlidir hep :)))
0 oy
(3,924 puan) tarafından
Hiç aldırma bence ... 
0 oy
(913 puan) tarafından
Bu bizimki aynı :) canım kendi oğluna baksın once onunla kiyaslasin kiyaslayacaksa. Asla öyle düşünüp canini sikma belkide niyeti yok ama ne bilim benim kaynana da bi kere öyle laflar etmişti çok sinirlenmistim. Esimin cok yakın arkadaşı evlenecekti kızdan bahsediyor Allah im bir övüyor şöyle boylu poslu şöyle güzel abarta abarta kızı ayakta görmemiş bile düğüne gittik benden bı karış kısa  kisa yada uzun olmasi maharet degil önemli olan karakteri iyi anlaşıyorsaniz belkide senin yanlış anlayacagini düşünmeden söylemiştir cok dile getirirse söyle bilmeden söylüyorsun belki ben rahatsız oluyorum de 
(473 puan) tarafından
Evet çok iyi anlaşıyoruz. Anne kız gibi eminim zaten kötü niyetle demedi ama içime oturdu
(913 puan) tarafından
Kız o seni kızı gibi görüyordur o zaman senle kıyaslamamıştır hiç öyle düşünüp üzülme
0 oy
(5,709 puan) tarafından
Yil olmus  2022 hala boy pis ku dusunuo kaynanalar:))benim rahmetli babaeenm de annemi istememeş kisa boylu diye 153 falan annem. Babamda sanki kavak oda 175:)) 2 sene isdememis .babam rest cekmis baskasiyla evlenmem diye   ki annemler 10 kardes 8 i kiz herkes dunurcluge gelmek icin yarisirmiş:)) neyse babannmler mecbur kabul etmisler falan dügünde foto cekinirken babamin teyzesinin gelini sey demis altina tabure falan mi koysak yukselti boylari esit olsa resimde:)) annemin bi o icine oturmus hala der. Bide  annrmden 6 sene sonra  da amcam evlenio yengem 162 falan ama kemikli yapili duruo birazda. Isde yeni gelin boylucacaik ona su cok yakisir bu vok yakisir. Bu sirada annlerlede birlik otururylar.hayir diyosanda bari anneme duyurma yani:) bide o  bak 33 yasindayim  ben annemin hala icindedir.babanne cok.iyi kadindir hep allah rahmet eylesin ama bu konuda beni cok kirdi der annem babannemden icin:)
(473 puan) tarafından
Aha bı annen de ben oldum. Eminim kaynnaam da kötü niyetle demedi ama bnmde içime oturdu
0 oy
(340 puan) tarafından

Amann hiç takmaa kaynanan belliki kıskandırmaya çalışıyor halbuki bilmiyor gelen gideni aratır dur o ettin gelsin onun başına çoraplar örsün kaynanan kıymetini anlicak pişman bile olacakk sen hiç umursama eşinle aranı hep iyi tutmaya bak :P

0 oy
(1,009 puan) tarafından
Benimki de huyu cok guzel dedi milletin icinde yegenleride beni tuttu sonux suan ağızlarına s.iciyor valla bende 5 yil kaldim cok tartismamiz olmadi ne is varsa yaptim evimde her zaman temiz simdiki evi *** götürüyor kac defa duydum evi xok pis diyolar kaynanama müstehak  sende bos ver takma ha bu arada bende 155 im bisey deseler oglun burfan kiz bulsaydi diyorum takmiyirum
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Boyuna posuna güvenme anne huyu güzel olsun diye dua et deseydin ne kadar saçma boy devede de var  ilerde bişi olursa aralarında olsun anne boylu poslu dersin
0 oy
(1,270 puan) tarafından
O dereyi göremeden paçayı sıvıyalar hep güme gittiler geldiğinde boyunu posunu en az boyu kadar uzun olan dilini gösterir ona benimkide düğün olmadan hep çok saygılı çok giler yüzlü derdi kurban olurum allaha çok geç olmadan bu nikah günü ortalığı bir birbine kattı artık ne arayı bozan ne şeytan ne allah belanı versin şeytan kadın kadın hiç bişey bırakmadı nişanlısı doldurdu neredeyse anası dövecekti eşim araya girdi kardeşini dövdü oydu oydu kadın hala gülen yüzüne hasret burnundan getirdi 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Aynısını kaynananam bana yaptı kelimesi kelimesine aynı şimdi gelinden anlaşamıyor 2 yıl olmadı kaç kere kavga ettiler kızla ben çok iyiyim 2 güne bir konuşuruz boşver kaynanana bakma 
0 oy
tarafından
ah bu kaynanalar.. hepsi mi ayni olur. net kiskandirmaya calisiyor seni. ben de ailede yeni gelinim. benden buyuk olan eltim 11 yillik gelinleri. 1 haftalik evliydim,  el opmeye gitmistik. k.peder dedi ki "kizim bi kahve yap da icelim" tamam dedim.kahveyi yapinca k.peder ovguler yagdirdi. aman da benim gelinim kahve yapmis vs diye. hemen kaynana da eltim icin "asli da yapar" dedi.bisey demedim. bi keresinde de pasta goturdum. eline saglik diyecegine "asli da yapar " drdi. surekli asliyla beni yaristirmaya calisti kucuk akliyla. ben de asli ile samimi oldum. :D meger bunlar birbirlerine dusmanlarmis. hem bunlar asli dan nefret ediyor, asli da bunlardan nefret ediyormus. hatta kavga ettiler. kaynana geldi bana asli nin arkasindan atti. :D o an ne oldu hani cok seviyormus gibi yapiyordun diyesim geldi:)) ama demedim. bu isler boyledir canim.bak gorursun arada mutlaka anlasmazlik cikacak.hatta sana bile onun arkasindan konusabilir. sen de "bak goruyo musun boylu poslu gelinin.." diye kknusursun:D
0 oy
tarafından
Kizzz 167 boyum var degerim varmiii aslaaaa 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Boy pos önemli değil ki canım. Anlaşmak önemli. Bırak desin. Sen o dedikçe daha da öv. O zmm bırakır demeyi. Herşey boyla postla olsa. Ben anlaşıldım. Benim elti değil daha sevgili kayninim ufak tefek oda minyon tipli şimdilik iyi ama aile girince sanmıyorum pek anlasacagini. 
0 oy
(122,513 puan) tarafından
gazan mubarek ola
0 oy
tarafından

Devede de boy var diyeydin :D

0 oy
(2,590 puan) tarafından
Benim eltilerimde benden uzun ki bende kısa degilim162 boyum eltim çok uzun 180 işte boydan çok bahsediliyor takmıyorum Allah yaratmış yarattığını da ne güzel yaratis de geç ben öyle yapıyorum ayrıca essektede boy var ise yaramıyor de bı ara :)
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Huyu güzel olsun boşver 
0 oy
tarafından
Bence sen problem yaratıyorsun. Boylu poslu tabiri herkesin kullandığı bir yakıştırmadır. Bakalım benim gibi iyi olacak mı ona falan diye başlamışsın. Belli ki sorunlar senden çıkacak, Allah kıza da kaynana da sabır versin.
0 oy
(16,695 puan) tarafından
Bende gayet boylu poslu hatta etli butluyum keşke biraz daha minyon tipli olsaydım diyorum bekarken uyumlu olduğumuzu düşünüyordum eşim uzun benden çünkü şimdi o zayıfladı cılız bir şey oldu ben doğum yaptım kilo aldım baskül ailesi gibi olduk önemli olan eşle uyumdur canım hiç takılma kaynanan sadece bu konuya değişiyorsa duymazdan gel başka konularda kıyaslarsa mesafe koy önemli olan senin aile huzurun 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 973 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 2,938 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
79 cevap 1,026 göst.
0 oy
7 cevap 666 göst.
26 Eylül 2022 Aile kategorisinde Alyakus (2,502 puan) tarafından soruldu