Altimiza yeni biri tasindi. adam eşinden ayrilmis baagi kesilmis tekerlekli sandalyede. Değnekle falan gezebiliyor. Bu adamin 11 yaşlarında oglu var. Çocuğu eve kac kere almadi kapiyi kilitliyor cocugun okuldan gelcegini bildiği halde. ben cocuga bakmaya inince kapiyi aciyor uyumusum diyor. cocuk bağırıyor binada onun sesine iniyorum. dün gece tekrar cocuga kufurler hakaretler yagiyordu 12 civari. kaynanam evdeydi birakmadi inip kizayim adama. sabah 6da kalktik 7 8 gibi adam küfürler agza alinmayacak seyler kucucuk cocuga biseyler firlatmalar. cocugu kahvalti hazirlamamis diye oluyo bunlar sabahin korunde. Herneyse aşağıya indim kapiyi caldim cocuk acti kapiiyi agliyordu. Babanla konusabilir miyim dedim girdim insan gibi konuştum. kucucuk cocuktan hizmet bekleyemezsin dedim. dusunemeyebilir dedim. ekmek mi alamadin vur degnekle yukari ben gider alirim abi kendime de alirken dedim. Anlatiyo iste yok bacagim kesik anlasin beni de bilmem ne. Senin bu durumun yeterince cocuga travma olmustur bir de üstüne sen gidip dövüp sovup daha beter psikolojisini bozuyorsun dedim. Cocuga yuksri yanima cik dedim cikmadi babasi hemen yok cikmaz o diyince. Adama da bidaha duysrsam sosyal hizmetleri ararim dedim. Aksam kaynanam isten geldi anlattim ona bu durumu sen ne karisiyosun aile ici olay bilmem ne. kiz kardesini kocasi öldürdü hala akillanmamis ona da aile dediler karismadilar. dedim ben senin torunlarini cinnet gecirsem oyle bisey yapsam kimse ayirmasa elimden bisey olsa cocuklara dedim hosuna mi gider oturup izler misin dedim onu yaparken. Hala diyo ben karismazdim bilmem ne sinir etti aksam aksam hamileyken dayak yerken de bizi ayiracagina gidip cam pencere kapatirdi elaleme rezil olduk diye. şaşırtmadı. yaptığım yanlis mi sizce