5 yıldır öğrenemedi ailesi ayrı bir evi eşi olduğunu lafa gelince bizim için yaşıyormuş bizim için çalışıyormuş bilmem ne ben para isteyince sorn yok şunu al getir diyince sorn yok ama bize vakit ayır desek kıyamet kopuyor yeterli ona bunu demiyelim ailesine gelince 2 eli kanda olsun gider bıktım bu durumdan artık bağırıp çağırmak konuşmak laf anlatmak anlamıyor kime neye konuşuyorum ztn bieyere de gidecek olsak anası dadası dudusunumpeşime takmadan götürmez gitmiyorum bende bize zaman ayırmak bu kadar mı sorun onun için, geçiciş bir işe girdi yemek yiyip gitti 2 saat snra baktım ki anası gilde neye geldin diyorum bahçeye işi varmış bana vaktn yoktu hani neymiş ben yar olamıyor rmuşum ona uzatan benmişim kendisi hep haklı hep üste çıkıyor darlıyor artık beni şimdide arıyo açmıyorum msj atıyp cvp veriyorm yazmış ki senden yat olmaz evimden defol her sıkıştığında defol git diyor silmiş geride, kapı orda bile demekten yoruldm artık bilmeden bişi mi yaptm diye değişmiş msj ı yaa yeter yas vallahi